5 antrenamente de făcut acasă, pe muzică de Crăciun: Menține-te activă și distrează-te!

Ai nevoie de motivație pentru a rămâne activă înainte de sărbători?
Poate ca una dintre rezolutiile tale pentru 2020 a fost sa fii mai activa si sa faci sport mai des. Pandemia ti-a dat putin planurile peste cap, insa ai reusit sa te tii de treaba cu ajutorul antrenamentelor online.

La final de an, cand tot ce vrei este sa te cuibaresti sub patura, sa bei ceai si sa mananci cozonac, poate fi destul de greu sa ramai motivata. Stim ca este greu sa renunti la hanoracul confortabil si sa te imbraci in hainele sport. In fond, cine ar da papucii pufosi pe adidasii de alergat?!

Totusi, daca iti doresti sa te mentii activa si pe perioada sarbatorilor, ai ocazia sa faci acest lucru cu bucurie si entuziasm.
Iti prezentam cateva antrenamente de facut acasa, pe muzica festiva. Le poti urma singura sau impreuna cu familia, pentru o dupa-amiaza energica si plina de distractie!

Top 5 antrenamente de Craciun pe care le vei adora


1. Danseaza pe hituri clasice de Craciun cu Mad Fit


Daca esti fana melodiilor clasice de sarbatori, acest antrenament este pentru tine. In cazul in care Mariah Carey iti acapareaza playlistul inca din luna noiembrie, vei iubi fiecare minut din aceasta rutina sportiva, presarata atat cu miscari solicitante, cat si cu miscari de dans, care iti vor imbunatati instantaneu starea de spirit. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod