4 aparate care "topesc" grăsimea de pe burtă

Emisiunile de teleshopping promovează aparate pentru electrostimulare, centuri pentru slăbit sau pentru masaj folosind adesea cuvinte mari, care reuşesc să îi umple de speranţă pe cei care se luptă de multă vreme cu kilogramele în plus sau cu grăsimea abdominală.
Emisiunile de teleshopping promovează aparate pentru electrostimulare, centuri pentru slăbit sau pentru masaj folosind adesea cuvinte mari, care reuşesc să îi umple de speranţă pe cei care se luptă de multă vreme cu kilogramele în plus sau cu grăsimea abdominală.

Dar chiar sunt eficiente astfel de aparate? În ceea ce priveşte aparatele de modelare corporală, care funcţionează prin electrostimulare musculară (EMS), cercetătorii spun că da.

Un studiu realizat în Statele Unite a arătat faptul că electrostimularea musculară ajută persoanele grav bolnave şi imobile să îşi refacă masa musculară atrofiată din unele zone ale corpului.

Deşi artificiali, stimulii electrici produc o mişcare şi o contracţie musculară neintenţionată, dar similară cu cea voluntară, şi uneori chiar mai puternică, în funcţie de intensitatea aleasă.

Alte aparate funcţioneză pe baza masajului, ceea ce ajută musculatura prin stimularea circulaţiei sanguine la nivel local.
De asemenea, acestea pot contribui la reducerea celulitei, prin eliminarea toxinelor.


Un lucru foarte important este că astfel de aparate te pot ajuta să îţi remodelezi într-o oarecare măsură corpul, dar nu să slăbeşti! De asemenea, nu pot înlocui exerciţiile fizice, care îţi activează întreg sistemul muscular, osos şi sanguin.

Iată câteva aparate care promit să te scape de colăceii abdominali şi modul lor de funcţionare:

Ab Tronic
 Ab Tronic este un aparat de fitness care funcţionează prin electrostimularea musculară. Cureaua se aşază în jurul taliei pentru a trimite impulsuri uşoare muşchilor, forţându-i să se contracte.
Într-un minut vor fi realizate 400 de contracţii musculare iar necesarul zilnic de activitate este de 10 minute.  
 
Preţ: 299 lei
 
Relax&Tone
Aparatul funcţionează prin mişcarea oscilatorie a unui accesoriu pentru masaj care oferă 2.500 de rotaţii pe minut. Acesta permite masajului să pătrundă adânc în piele şi să distrugă celulele adipoase persistente. Se foloseşte pentru zona abdominală, dar şi pentru alte zone ale corpului, contribuind prin masaj la reducerea celulitei.
 
Preţ: 199 lei
 
DragonFly Abs
Dragonfly este un sistem de electrostimulare pentru modelare corporală.
Se foloseşte prin ataşarea plăcuţelor electrostimulante de corp ceea ce stimulează diverse grupe musculare. Aparatul poate fi setat pentru ca fiecare dintre cele patru plăcuţe să efectueze un exerciţiu diferit, astfel încât să fie lucrate diferit 4 grupe musculare.
 
Preţ: 199 lei
 
Slimming Belt
Slimming Belt este o centură de slăbit confecţionată din neopren. Centura se prinde în jurul taliei şi peste abdomen, realizând un efect de sauna. Neoprenul păstrează căldura corpului şi o concentrează asupra unei anumite zone. Astfel provoacă transpiraţia prin care se elimină excesul de apă şi toxine.

Poate fi purtată în timpul exerciţiilor de fitness sau aerobic.
 
Preţ: 49 lei
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miri pe 23 Oct 2014, 10:51
    Thermacuts

    Pentru scaderea in greutate eu am folosit Thermacuts, un supliment din plante. Nu pot spune ca sunt pe deplin multumit de rezultate, dar bine ca am mai dat jos cateva kile:)

    0
    0

  • gregonovits cristina pe 30 Mai 2012, 16:52
    electro pe strat de grasime

    cine imi poate spune at de eficienta este electrostimularea pe un strat gros de grasime? este mai indicat ca la inceputul tratamentului sa se faca masaj de ex si apoi electro? merci

    3
    1

  • Iancu Ana-Maria pe 7 Nov 2011, 20:36
    Santate si Nutritie

    Buna ziua! Daca sunteti persoane interesate de sanatate si frumusete va invitam sa participati la evenimentele companiei Zepter International, unde va puteti testa in mod GRATUIT apa de la robinet (pe care o beti sau gatiti)masurarea tensiunii arteriale, a indicelui de masa corporala, 3 sedinte cu BIOPTRONUL. Persoanele interesate ma pot contacta la nr de telefon 0765739398 pentru a fi programati.

    2
    2

  • Popescu Ana pe 19 Apr 2011, 17:30
    relax and tone =))

    :D Si lasati relax and tone ca e o facatura. mai bine cumperi ceva mai scump, dar mai eficient sa fim sinceri. il am si eu acasa si nu e deloc rau. Good luck, guys ;) Si facetiva si o dieta. ^^

    3
    2

  • Popescu Ana pe 19 Apr 2011, 17:26
    relax and tone =))

    Sunteti.. sunteti chiar culmea in ceea ce priveste relax and tone. Nu mi se pare ceva de capul lui. http://www.marketonline.ro/aparate-de-masaj/aparat-de-masaj-medicura-anticelulitic-profesional-4in-1-m240

    3
    2

  • diaconu ramona pe 31 Mar 2011, 00:00
    relax and ton

    eu folosesc acest aparat cate 10 min pe fiecare zona si imi place chiar se vad rezultate .imi place dar avand probleme cu ceva kilograme dupa o nastere parca as incerca si altceva poate am rezultate mult mai rapide si astept sa primesc dragon fly.am sa va tin la curent .succes la slabit

    3
    2

  • viorica pe 12 Ian 2011, 21:53
    sa slabim

    buna fetele scrieti-mi si mie dieta dukan va rog si a folosit cineva relax ton este bun de ceva va pup o seara placuta

    0
    2

  • Bogi pe 30 Dec 2010, 15:03
    baterie

    Nu stie cineva ca aparatul dragonfly ce baterie are? Ca la top-shop nu scrie.multumesc

    1
    1

  • avon4u pe 30 Nov 2010, 14:53
    buna

    daca doresti sa devi reprezentant AVON mai multe detalii aici: http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/static/widgets/ebw/ro/ebrochure.html?rf=MIHAELA&rl=GHERMAN&rp=0752670992&rm=ghermanraluca%40yahoo.com

    1
    2

  • pasztai zoltan pe 24 Nov 2010, 20:59
    Miscare , kinetoterapia pentru obezitate , sau aparate la domiciliu

    Ora de oara poti citii ! > Cuma sa ai abdomen plat , cum sa scapi de greutatea in surplus , etc atat sub forma de carti , cat si recomandari prin diferite articole . Oare a-ti pus intrebarea , cate cercetari se afla sau este i spatele acestor afirmatii>>> ca acel aparat e bun si ca nu e doar un bisnniss sau mai mult ca va distruge alte functii , daca nu e dirijat de profesionisti , care nu au doar o pregatire de o saptamana sau o luna !! Propun sa va consulatati totdeauna cu un profesionist in domeniu ! !

    3
    0

  • andradana pe 23 Nov 2010, 21:53
    ceau

    eu mi-am comandat aparatul RELAX&TONE si eu vad rezultatele dar in timp binentales pentru zona abdomenului 1 cm in fiecare sapatamana si trebuie sa te faci in fiecare zi timp de 10 min.

    3
    1

  • luminita pe 23 Nov 2010, 10:35
    dieta dukan

    Fetelor daca vreti sa slabiti va recomand cu caldura dieta dukan si mie mi s-a recomandat si chiar am vazut rezultatele uimitoare la pers.care mi-a dat-o a slabit 58kg intr-un an de zile.Eu am o sapt de cand am inceput-o si deja am slabit 4kg,si inca ceva inainte de a incepe dieta vi se face si un calcul cat trb sa slabiti,dieta are 4 faze ,e o dieta bazata pe proteine nu e grea de loc,v-o recomand .

    7
    1

  • Alina pe 23 Nov 2010, 09:55
    masajuj manual

    Imi cer scuze, am uitat sa mentionez cat de important este masajul realizat de un profesionist, tonifiaza si face minuni. Orice om merita macar odata rafatul unui masaj profesionist. Si aici trebuie sa alegi cu grija profesionistii din piata daca vrei sa spui ca ai trait cu adevarat experienta si poti evalua. Mai recomand cu MARE caldura cartea Mihaelei Gheorghita Sistemul Adam si Eva... daca dati cautare dupa hrana vie o sa gasiti si site-ul ei. Explica asa de frumos principiile de baza ale unui stil de viata sanatos incat poate intelege si un om care nu a citi mii de carti in domeniu. Va dorecs numai bine si va recomand sa incercati. Investitia in sanatate este cea mai buna investitie care o poate face cineva in vremurile noastre. Muncim o viata pentru bani si bunuri materiale pentru care ne pierdem sanatatea dupa care am da orice sa o recapatam dar de multe ori e sau prea tarziu sau nu avem puterea sa iesim din cursa asta nebuna in care am intrat si sa realizam care sunt acele valori cu adevarat importante pentru noi. Cred ca, mai ales ACUM cand in jurul nostru si uneori chiar printre prieteni avem tot mai multe persoane bolnave de cancer sau alte boli aduse de civilizatia de azi, e cazul sa ne oprim in loc si sa ne gandim ca CEL MAI FRUMOS DAR pe care il putem oferi de Sarbatori este un produs pentru sanatate. NE multumim si trupul si sufletul!!!! Verificati fecare pe ce se scurg zilnic banii...pe cate nimicuri sau lucruri nesanatoase aruncam banii, cat din mancarea pe care dam bani multi o aruncam sau ne imbolnaveste si atunci veti vedea ca DA e timpul sa e introrcem la origini. Algele erau numite in antichitate mancarea zeilor...iar noi acum putem avea acces la asa ceva. Sa introduci in alimentatia ta zilnica algele reprezinta o alternativa viabila si verificata pentru sanatatea ta si a celor dragi, ce vei face mai departe este alegerea TA. Poti sa stai sa te plangi sau sa faci ceva... pentru tine si cei dragi

    8
    1

  • Alina pe 23 Nov 2010, 09:34
    masajul manual vs aparate electrice

    Va salut, Cred ca le-am incercat pe toate enumerate mai sus plus acea cu ventuze, cu efect de vacuum. NU o recomand, se descarca foarte repede , 1 min , si functioneaza doardaca o ti in priza permenent in timpul masajului. IN schimb am pus ventuze manual si sunt waw!!!! Ab Tronic - am simtit ceva, ceva... DA cred ca electrostimularea ajuta dar macar sa faci cateva miscari, intinderi inainte si dupa ca sa-ti pui sangele in miscare. DragonFly Abs - NUU fara alte comentarii Slimming Belt - NUU am folosit si intr-adevar transpiri local, Este incomoda si nu are efect pentru ca mai bine si mai ieftin e sa folosesti folie si te impaturesti cu ea. DAR sa scoti apa din organizm inseamna sa scapi de cateva grame...dar nimic pe termen lung si oricum apa aceea trebuie sa o bei iar. IEFTIN , NATURAL, si sigur va recomand cura cu apa dimineata pe stomacul gol. Cititi mai multe despre apa, ne energizeaza, tine de foame si ne vitalizeaza. Bauta dimineata pe stomacul gol cal 1 l si prima masa la 30-45 min face minuni... nu va costa nimic sa incercati! Pentru detoxifiere si eliminarea grasimilor, mai ales unde sunt probleme doar local consumati chlorella, Alga de apă dulce chlorella deține proprietatea unică de detoxificare al organismului. Ea ajută la eliminarea elementelor dăunătoare sănătății pe care le luăm în fiecare zi din aer, apă sau hrană. Aici aparțin pe lângă metalele grele din plombe de amalgam, în special cloriți de hidrocarbură, pesticide și ierbicide. Aceștia se pot găsi în cârnați, steak sau șuncă dar i în apa minerală, vin, bere, fructe sau legume. Chlorella ”adună” din corpul uman astfel de metale grele, le mobilizează și le elimină din organism. Datorită acestei proprietăți chlorella curăță nu numai intestinul, ci și sistemul circulatoriu și ”depozitele organismului” cum ar fi de exemplu țesutului adipos. Face minuni!!! Atentie la multele variante de produse care exista pe piata si provenienta lor. Consumul algelor in stare pura, pulbere si neprelucrata este recomandat. Eu am folosit produse de exceptie, un complex realizat de o doamna doctor cercetator din Germania produse ce au la baza formule pe baza de 4 microalge plus plante medicinale recunoscute de secole. Citi mai multe despre alge aici: http://www.algae-facts.com/Chlorella-Vulgaris.2001.0.html?&license=&lang=ro&contact=&license=&contact= Celor interesati cu adevarat de sanatatea lor si cum pot avea un stil de viata sanatos le pot trimite informatii pe mail: alinadita@yahoo.com skype:alinadita

    1
    2

  • Otilia pe 23 Nov 2010, 07:22
    buna

    Lavinia, poti comanda aparatele de la top shop dar sa stii ca are dreptate ssamara20, nu au nici un efect am cumparat si eu relax&tone in primul rand ca l-am trimis de 2 ori la reparat pentru ca se strica repede si apoi nici macar o mica schimbare. L-am folosit si eu si iubitul meu degeaba 8 luni zi de zi si dimineata si seara. Bafta

    1
    1

  • ssamara20 pe 22 Nov 2010, 13:43
    minciuni!

    am incercat ab tonic si sincer nu am decat un stat subtire de grasime pe burta si nu am reusit sa scap de el nici cum! dragon fly abs are acelas sistem de electrostimulare (adica un curent mic ajuta la contractatea muschilor) , de asemenea am achizitionat si un aparat pentru masaj cu vibratii (marca zepter,a fost mai scump) si pot sa spun sincer ca nu ajuta cum mult decat ca te mai relaxeaza si ajuta la circulatie dar fara fitness si o dieta fara grasimi nu poti scapa nici de celulita sau kg in plus! aparatul slim belt provoaca transpiratia , de la biologie stim ca prin transpiratie elimini din corp apa si toxinele deci nimic nou,sa nu confundam asta cu eliminarea grasimii din corp! oricum pretul este mic la aceste aparate si merita incercate macar sa va convingeti si singure! ...(eu m-am convins!)

    2
    1

  • lavinia pe 22 Nov 2010, 08:24
    buna

    sau de unde pot s-al cumpar daca de aici nu se face comanda?

    2
    1

  • lavinia pe 22 Nov 2010, 08:23
    buna

    Buna m-ar interesa un aparat de aici de unde pot sa il comand?va multumesc.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod