Hrana vie pentru sanatate

Fie ca vreti doar sa va simtiti si sa aratati intinerit, aveti o problema de sanatate specifica sau doriti sa atingeti noi culmi ale starii de bine a organismului, aceasta carte reprezinta ghidul de care aveti nevoie.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.



Nutritionist international de exceptie, dr. Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase, care abunda in substante nutritive puternice si enzime esentiale pentru sanatatea si bunastarea noastra.
Aflati acum care sunt beneficiile aduse sanatatii de o alimentatie bazata pe alimente „vii“, in special hrana cruda, plina de vitamine si enzime. Aceste alimente neprocesate — germeni, cereale integrale, seminte, verdeturi, alge marine si multe altele — sunt pline de substante nutritive de importanta vitala pentru organism, in scopul indeplinirii functiilor fiziologice ale acestuia.


Folositi sfaturile usor de urmat si retetele delicioase ale dr. McKeith pentru a va imbunatati considerabil nivelul de energie si sanatatea in ansamblu.

 

Poti cumpara cartea "Hrana vie pentru sanatate" de Dr. Gillian McKeith, aparuta la Editura Curtea Veche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 25 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod