Furtul. O poveste de iubire

Romanul lui Peter Carey isi absoarbe cititorul instantaneu, pentru ca vocile personajelor lui au o putere hipnotica. Furtul. O poveste de iubire e o capodopera ce nu seamana cu nici un alt roman contemporan." (Pittsburgh Post-Gazette)

Roman aparut in douazeci si doua de tari, nominalizat in 2007 la Man Booker International Prize si Commonwealth Writers Prize.

Michael "Butcher" Boone este un pictor australian candva faimos, acum doar proaspat iesit din inchisoare. Fascinat de fata demonica a creativitatii si de problema falsului, Boone incepe un lung proces de reinventare de sine. In momentul in care intra in scena misterioasa si seducatoarea Marlene, Michael se va trezi in mijlocul unui puzzle de enigme, piste false si intrigi ale colectionarilor de arta.



"Peter Carey este un scriitor extraordinar. Proza lui hipnotizeaza, iar personajele sale, oricat de excentrice, sunt o infuzie de vitalitate." (John Updike)

"O carte nerusinat de seducatoare, ireverentios de frumoasa, razboinica si profana." (Guardian)


Poti cumpara cartea "Furtul. O poveste de iubire" de Peter Carey, aparuta la Editura Humanitas de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 25 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod