Dietă. 5 soluţii alternative sărace în carbohidraţi care te ajută să slăbeşti3. Dacă-ţi plac wrap-urile, foloseşte frunze de salată în loc de lipii


Ca să poţi mânca în voie poţi să faci un amestec de legume, fasole boabe, carne pe care să-l înveleşti în frunze de salată verde sau în foi subţiri de orez. Astfel nu vei mai avea caloriile din lipii.
Mare atenţie la sosurile pe care le foloseşti, deoarece şi acestea au multe calorii. Limitează-te la o soluţie simplă cu iaurt degresat şi diverse condimente care-ţi plac.


4. Fă-ţi un sandviş cu felii de vânătă în loc de pâine


Taie două felii lungi de vânătă, dă-le cu sare şi lasă-le să se scurgă puţin de apă. Apoi se pun pe grătar şi le poţi folosi pentru a-ţi prepara un sadviş delicios cu piept de curcan, brânză şi salată verde.


5. În loc de cartofi prăjiţi pune la cuptor morcovi, cartofi dulci şi păstârnac


Ca să-ţi potoleşti pofta de cartofi prăjiţi este de preferat să-i pui la cuptor, dar să foloseşti foarte puţin ulei şi diverse condimente. Dacă totuşi nu vrei să consumi cartofi, alege cartofii dulci, morcovii şi păstârnacul pe care să le feliezi precum cartofii pai, stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi condimente şi lasă-le la cuptor 45 de minute ca să se rumenească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod