ColonHelp te ajuta sa slabesti sanatos!

Orice femeie care vrea sa arate perfect in rochiile vaporoase de sezon urmeaza diete chinuitoare in fiecare primavara. Ce-ai zice ca primavara aceasta sa nu-ti mai risti sanatatea si sa urmezi in schimb o cura de detoxifiere?
Orice femeie care vrea sa arate perfect in rochiile vaporoase de sezon urmeaza diete chinuitoare in fiecare primavara. Ce-ai zice ca primavara aceasta sa nu-ti mai risti sanatatea si sa urmezi in schimb o cura de detoxifiere? Zenyth Pharmaceuticals iti propune ColonHelp, un supliment cu fibre 100% natural! ColonHelp te ajuta sa slabesti fara sa te infometezi si fara sa-ti dai metabolismul peste cap!

Te numeri printre femeile care au incercat toate curele de slabire posibile, de la supa de varza la cele mai noi pastile de slabit de pe piata? De cele mai multe ori, rezultatele intarzie sa apara. Sau daca apar sunt doar de moment, iar kilogramele se intorc in numar si mai mare. A venit vremea sa iesi din acest cerc vicios. Zenyth Pharmaceuticals iti propune ColonHelp, un supliment cu fibre 100% natural, care te ajuta sa slabesti fara sa te infometezi si fara sa-ti dai metabolismul peste cap!

Fibrele ColonHelp, secretul siluetei de vis!

Nutritionistii spun ca fibrele nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi daca vrei o silueta de invidiat. Fibrele sunt o categorie de glucide din fructe, legume si cereale integrale, iar necesarul zilnic de fibre este de 24-35 g. Din pacate, dieta moderna nu iti asigura nici jumatate din aceasta cantitate.

Daca tii la silueta ta, alege ColonHelp!

ColonHelp este un supliment alimentar din fibre solubile si insolubile (seminte de in si psyllium) si plante detoxifiante (patrunjel, chimen, coriandru, oregano), care ajuta digestia, regleaza tranzitul intestinal si accelereaza metabolismul.

Cu ColonHelp slabesti fara sa te infometezi!

Crezi ca o dieta implica neaparat foame constanta si lipsa de energie? Te inseli! Fibrele alimentare sunt ingredientul secret al dietei in care pierzi doar kilogramele in plus, nu si pofta de viata! Ajunse in intestine, fibrele ColonHelp isi maresc volumul, formand un veritabil balonas gastric, iar tu nu te vei mai confrunta cu senzatia de foame chinuitoare care nu-ti dadea pace in dietele anterioare si careia cu greu puteai sa-i rezisti. Secretul consta in faptul ca, fibrele, spre deosebire de zaharurile rafinate, elibereaza lent energia si nu provoaca fluctuatii ale insulinei. Astfel, vei simti nevoia sa mananci mai putin si mai rar. Totodata, ColonHelp elimina toxinele si imbunatateste metabolismul, ceea ce face ca arderile din organism sa aiba loc la o viteza mult mai mare, iar depozitele de grasime se topesc fara efort!

Incepe acum o cura de detoxifiere cu ColonHelp! Primavara aceasta este primavara ColonHelp!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 9 Mai 2013, 17:50
    colon help

    buna. si eu as vrea sa iau colon help pentru slabire dar nu stiu exact ce contine,imi este teama sa numi fie rau de la el. a mai luat cineva ? sun probleme daca dupa un timp nu mai iei? multumesc

    0
    0

  • diana pe 17 Ian 2012, 17:30
    gustul este intr-adevar ORIBIL...

    eu n-am putut sa-l iau cu iaurt imi vine sa vars tot...acum incerc cu suc natural de portocale e mult mai ok, il tolerez mai bine, cu iaurt n-am reusit absolut deloc...dar cu toate acestea are efecte f bune asupra corpului meu...e un produs care isi merita banii, si merita sa faci un sacrificiu sa-l iei zilnic indiferent de gust...sunt f multe persoane care totusi il tolereaza.

    0
    0

  • adi pe 17 Iun 2011, 20:42
    gustul colon help

    Nu stiu cat este de bun acest produs pt ca l-am cumparat doar de cateva zile,insa gustul este cu adevarat oribil...

    1
    0

  • victoria pe 18 Mai 2011, 08:14
    Colon Help

    Despre Colon Help, de o luna de zile iau si eu acest continut cu foarte multe fibre, sunt foarte bune pentru organismul omului, vine in ajutor pentru noi, sa fim sanatosi si frumosi. Noi romanii suntem gurmanzi. procesarea carnii si a altor feluri de mancare, sa nu ne abtinem s-o spunem, contine f. multe chimice daunatoare organismului nostru. Acest Colon Help vine in ajutorul nostru, gratie celui care a facut aceasta reteta foarte sanatoasa pentru om. Daca vreti sa va vina in ajutor nu mai puneti problema ca miroase a ierburi, ca nu puteti inghiti. Daca va ganditi ca este o minune pentru organism, vine in ajutor, luati-l cu incredere si simtiti efectul in cel mai scurt timp. Credeti ca pastilele sunt mai sanatoase sau aceste produse 100% natuarle? Orice om e liber sa gandeasca ce este bun si ce este rau.

    0
    0

  • alina pe 1 Apr 2011, 11:35
    colon help

    nu este deloc scarbos la gust si nici nu arata rau. poti avea ideile astea doar daca nu l-ai incercat. are gust de condimente si arata chiar bine amestecat cu iaurt. probabil pentru tine mancarea de la fast food arata bine si are gust bun, nu?

    10
    1

  • andra pe 1 Apr 2011, 01:26
    colon help

    da.ati uitat sa mentionati ca este super scarbos la gust si sunt putini care il tolereaza.am vomat chestii mai aspectuase decat colon help :))

    3
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod