Alimente pe care le-ai preparat greşit toată viaţa. Descoperă trucuri geniale!

Cum să cureţi rapid coaja ardeilor copţi, cartofii fierţi întregi sau cum poţi să feliezi dintr-o mişcare o jumătate de pepene roşu?

Nu-i aşa că uneori îţi este foarte lene să cureţi sau să feliezi un anumit fruct/legumă, astfel încât renunţi şi nu-l mai mănânci? Ca să nu te mai împiedici de acest aspect, există câteva trucuri care te ajută să-ţi uşurezi munca şi să rezolvi problema foarte rapid.

Fie că vrei să cureţi rapid un dovleac care îţi dă mari bătăi de cap sau să îndepărtezi cu uşurinţă coaja ardeilor copţi, trebuie doar să ştii câteva secrete pe care le folosesc bucătarii şi să te apuci de treabă fără griji.



De exemplu, ştiai că poţi să tai rapid şi uşor o jumătate de pepene roşu, ca să nu mai stai să tot feliezi la el. Cu ajutorul câtorva trucuri poţi să ai un bol plin cu pepene roşu făcut bucăţi, numai bun de mâncat în timpul unui film. Şi cartofii se pot curăţa foarte uşor după ce i-ai fiert în coajă şi îi pui într-un bol cu apă şi gheaţă. Şi acestea sunt doar câteva dintre secretele pe care le vei afla ca să îţi uşurezi foarte mult munca în bucătărie.

Descoperă cum îţi poţi uşura munca în bucătărie!

1 din 7

Cum să cureţi repede ardeii copţi

Dacă îţi plac ardeii copţi, dar te enervează coaja lor care se curăţă foarte greu, iată ce trebuie să faci ca să-ţi uşurezi munca. Înainte de a-i băga la cuptor se ung ardeii cu ulei de măsline, iar acest lucru va ajuta la îndepărtarea cu uşurinţă a cojii.

Credit foto: Faith Durand 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod