8 soluţii care accelerează metabolismul şi te ajută să slăbeşti mai repede

Dacă ai încercat să slăbeşti, dar fără a avea succes, înseamnă că metabolismul tău are nevoie de ajutor. Află de la celebrul Dr. Oz care sunt cele mai bune soluţii pentru accelerarea metabolismului!

Dacă ai încercat să slăbeşti, dar fără a avea succes, înseamnă că metabolismul tău are nevoie de ajutor. Află de la celebrul Dr. Oz care sunt cele mai bune soluţii pentru accelerarea metabolismului!

 

Un metabolism care funcţionează la corect permite arderea intensă a grăsimilor, iar dacă mănânci sănătos şi faci mişcare vei reuşi să scapi de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt. Un prim sfat de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să slăbeşti este acela de a-ţi construi un meniu alimentar în funcţie de preferinţele tale şi să nu excluzi mişcarea din viaţa ta.

Pe lângă regulile de bază legate de alimentaţie, consumul ridicat de apă plată şi efectuarea exerciţiilor fizice cu regularitate, Dr.

Oz are câteva trucuri care accelerează metabolismul şi te ajută să slăbeşti mai repede.

Iată care sunt trucurile lui Dr. Oz!

1. Suc de roşii cu hrean

Începe ziua cu un cocktail picant care are rolul de a accelera metabolismul şi de a intensifica arderea grăsimilor din zona abdominală. Dr. Oz îţi recomandă să amesteci 2 linguri de suc de roşii cu o jumătate de lingură de hrean răzuit, puţin sos iute şi câteva picături de zeamă de lămâie.


2.  Ia în fiecare zi un supliment cu L-arginină
Se pare că persoanele care au grăsime abdominală au o problemă cu producerea hormonilor de creştere care ajută la metabolizarea şi depunerea grăsimilor. Un supliment pe care îl recomandă Dr. Oz este L-arginina care creşte producţia hormonilor de creştere.
Specialistul recomandă administrarea zilnică a acestui supliment: câte două tablete de 1000 miligrame, de trei ori pe zi.


3. Bea ceai negru în loc de suc

Cortizolul, cunoscut sub numele de hormonul stresului, trebuie ţinut sub control deoarece în caz contrar stimulează producţia glucozei care este transformată în grăsime. Un ingredient secret recomandat de Dr. Oz pentru capacitatea de a menţine cortizolul în limite nromale este ceaiul negru. Specialistul recomandă un consum de patru ceşti de ceai negru pe zi, chiar şi decofeinizat.

 
4. Verdeţuri peste orice mâncare
Dr. Oz susţine că anumite verdeţuri care au un conţinut bogat în vanadiu controlează nivelul zahărului din sânge şi stimulează arderea grăsimilor.
Nu ezita să presari peste mâncarea ta o jumătate de linguriţă de seminţe de mărar, piper negru sau frunze de pătrunjel.
 
 
5. Spirulina face minuni pentru metabolism
Această microalgă albastră-verzuie este bogată în proteine şi aminoacizi care stimulează metabolismul. O găseşti sub formă de pulbere pe care o poţi amesteca în diverse băuturi sau sub forma de pastile/capsule.


6. Bea apă rece!
Dr. Oz recomandă un consum de 5 pahare mari cu apă plată rece. Un studiu recent arată că metabolismul devine mai alert în primele 10 minute şi arde mai intens grăsimile în următoarele 30 de minute. Potrivit specialistului, doar consumând cu regularitate apă rece poţi să slăbeşti până la 5 kilograme pe an.



7. Gargara care accelerează metabolismul
Amestecă o jumătate de linguriţă de turmeric, scorţişoară şi ghimbir într-un pahar cu apă şi foloseşte această băutură pentru gargară. Aceste mirodenii accelerează metabolismul şi te vor ajuta să slăbeşti mai repede.

 
8. Mestecă boabe de cacao
Acestea sunt boabele din care se obţine cacaua şi apoi ciocolata, însă fără adaos de zahăr. Dr. Oz le recomandă deoarece au un conţinut bogat în polifenoli cu efect antiinflmator, ajutând la eliminarea grăsimii de pe burtă. Le găseşti în magazinele naturiste. 

 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andru pe 29 Apr 2015, 13:07
    Pastile de slabit

    Buna! Am 23 de ani si vreau sa slabesc 10 kg. Ma gandeam sa iau pastilele de slabit pe baza de extract de plante de aici: http://www.tomato.com.ro dar inca nu m-am hotarat. Credeti ca metoda asta e sigura? Multumesc

    0
    0

  • Ana pe 19 Aug 2012, 18:59
    Incearca metoda de slabit de 30 de zile a lui Tracy Anderson

    Buna Flori! Gasesti cartea pe net sau in magazine. Eu am inceput de cateva saptamani, dar din pacate nu m-am putut tine in continuu de program pentru ca am fost plecata in concediu. Dar..chiar functioneaza...in nici 2 saptamani am slabit 2 kg, fara sa fac vergeturi.. pur si simplu m-am subtiat! :) Nu zic ca e usor, dar o recomand cu caldura! Tine-te de ea timp de 30 de zile si vei avea rezultate. Eu am avut!! Succes! Astept vesti! Spor la treaba!

    1
    0

  • chicioroaga pe 8 Aug 2012, 15:04
    Slabire sigura

    Am 43 de ani si niciodată nu am depășit talia 44. Acum port 42. Va spun din experiența mea. Cumparate-va un animal de companie(pisica,hamster orice care va poate calma si va poate readuce zâmbetul pe buze).Starea emotiva a organismului este primul pas important către realizarea oricărui vis din viața voastra.Eliminati zaharul rafinat. Utilizati cel de trestie.Faceti-va sucuri de verdeturi si fructe la centrifuga înaintea oricărei mese(prânz sau cina,indiferent).Va da o senzatie de saturatie si mancati numai dupa o jumătate de ora. Sa nu va spun ce nocive sunt băuturilor gazoase,Coca-Cola si alte produse. Sarea cât mai putina mai ales ca ne ajuta sa nu facem celulita. Bananele si morcovi sa nu va lipseasca niciodată din frigider. Sunt f importante. Iubiti,iubiti tot ce va inconjoara. Cu iubire si comunicare chiar si legumelor,apei si tot ce mancam ,le place. Va doresc numai bine,cititorilor!!!!

    16
    0

  • Flory pe 8 Aug 2012, 14:23
    VREAU SA SLABESC

    Eu in 2 ani am ajuns de la 50 la 60 de kg si pt mine este foarte mult pt k nu ma avantajeaza desi am 1.66 m. Am structura corpului cu putine solduri si slaba fiind , acum s-au accentuat. Lucrul nu imi permite sa fac sport deoarece muncesc zi de zi , mentionez k am 22 de ani ...Totusi m-am ingrasat proportional , peste tot , dar burta si picioarele si soldurile ma deranjeaza, diete sofisticate nu am bani sa tin si nu mai stiu ce sa mai fac. sunt o gramada de diete pe net dar nici una nu am gasit pana acum care sa mi se pare potrivita si accesibila

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod