Hollywood: Poveştile de dragoste ale lui Robert Pattinson. Cine l-a cucerit?

Cel mai sexy vampir Edward Cullen interpretat de Robert Pattinson şi delicata Bella Swan, Kristen Stewart, au impresionat milioane de oameni cu seria "Twilight". Nu a durat mult până cei doi să devină unul dintre cele mai îndrăgite cupluri nu doar din filme, ci şi în realitate.

Deşi formau unul dintre cele mai frumoase şi apreciate cupluri de la Hollywood, povestea de dragoste dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" nu a durat mult. Motivul despărţirii? Infidelitatea. Vestea că actriţa Kristen Stewart a călcat strâmb a venit ca un şoc pentru milioanele de fani "Twilight", dar şi pentru Robert Pattinson. Considerat drept unul dintre cei mai sexy actori din lume, Robert Pattinson nu a putut trece peste idila pe care iubita sa a avut-o cu regizorul Rupert Sanders şi a părăsit casa pe care o împărţea cu Kristen, iar relaţia pare că a ajuns la final. Însă Kristen Stewart nu este prima femeie din viaţa actorului şi, probabil, nici ultima. Iată 4 dintre femeile care au avut inima celui mai sexy vampir.
1 din 5

Nina Schubert

Actorul a cunoscut iubirea la 17 ani, când s-a îndrăgostit nebuneşte de vecina sa cu trei ani mai în vârstă, modelul Nina Schubert. Ochii albaştri şi pletele blonde ale fetei i-au furat inima pe loc. Povestea de dragoste a durat 3 ani şi chiar au locuit împreună o perioadă. Cei doi au decis să pună capăt relaţiei pentru a se ocupa de cariere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod