O cana cu matcha latte

8 băuturi care ard rapid grăsimea! Încearcă-le și tu!

Un bol cu cereale integrale, fructe si lapte

4. Laptele


Pe lângă proteinele de calitate, carbohidraţi şi grăsimi, laptele este o sursă importantă de vitamine - A, D, complexul de vitamine B, acid folic, acid pantotenic şi minerale - calciu, magneziu, fosfor şi zinc. Laptele degresat, consumat în cantităţi moderate ajută în curele de slăbire atunci când nu este asociat cu cereale cu zahăr din comerţ sau folosit în diverse combinaţii de băuturi cu conţinut mare de zahăr.

5. Pudra proteică din zer


Pudra din proteină de zer conferă o senzaţie de saţietate şi este adesea folosită ca supliment de către persoanele care practică sport cu regularitate. Ea este considerată o proteină completă şi conţine leucină, o substanţă care stimulează arderea grăsimilor, după cum se arată într-un studiu apărut în publicaţia Nutrition & Metabolism.

6. Smoothie-urile cu iaurt grecesc


Iaurtul grecesc are un conţinut mai mare de proteine decât un iaurt obişnuit. De asemenea, este bogat în calciu şi asigură o senzaţie de saţietate, împiedicându-te să mănânci mai mult decât este nevoie pentru a slăbi. Combină în blender iaurt grecesc cu fructe de pădure şi pudra proteică de zer pentru a obţine o băutură care arde rapid grăsimile şi conferă saţietate.

7. Cafeaua


Cafeaua simplă, de preferat fără zahăr, este un puternic adjuvant în curele de slăbire, deoarece accelerează metabolismul. Însă, trebuie să te limitezi la un consum moderat şi să nu depăşeşti două ceşti pe zi de cafea.

De asemenea, dacă preferi cafeaua puţin îndulcită fie foloseşti foarte puţin zahăr, fie apelezi la extractul de stevia rebaudiana care nu conţine calorii.

S-a demonstrat faptul că persoanele care consumă cafea contribuie reuşesc să-şi menţină mai uşor greutatea după ce au ţinut un regim de slăbire, după cum arată un studiu citat de Agerpres. Pentru studiul desfășurat de o echipă de la Școala de Medicină din Hanovra au fost recrutate 494 de persoane, bărbați și femei, toate aceste persoane țineau o dietă. Au fost examinate obiceiurile lor alimentare înainte, în timpul și după pierderea în greutate.
Oamenii de știință au observat că persoanele care au reușit cel mai bine să își mențină greutatea după un regim, contrar celorlalte, beau regulat cafea, câte două-patru cești pe zi.

8. Cafea verde cu ghimbir


Cafeaua verde în combinaţie cu ghimbirul intensifică arderea caloriilor. Acidul clorogenic care se regăseşte în cafeaua verde este ingredientul care face minuni pentru siluetă, având capacitatea de a stimula metabolismul şi arderea grăsimilor, în special din zona abdominală şi de pe coapse.

Specialiştii au constatat că atunci când aceste două ingrediente miraculoase se combină vei obţine un efect şi mai puternic, această licoare ajutându-te să scapi rapid de kilogramele în plus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod