Cum îți păstrezi părul hidratat și vara?

Vara este o invitație un look proaspăt și tineresc. Dar, odată cu sezonul de vară, apar și pericole pentru păr, cum ar fi clorul din apa de piscină, razele UV, apa sărată și umiditatea - toate acestea pot duce la vârfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele sau o culoare mătuită.

Așadar, ce poți face pentru a menține sănătatea părului vara? Violeta Palovici, membru în echipa Londa Professional îți recomandă cele mai bune produse de îngrijire a părului în perioada verii, care îți vor proteja buclele de factori nocivi și care vor pune în valoare podoaba capilară:

•    Șamponul si balsamul fără clătire pentru protecție împotriva razelor UV Sun Spark curăță și îngrijesc părul afectat de razele UV.

Este gama ideală pentru a preveni efectele dăunătoare ale razelor UV.
•    Sprayul de hidratare fără clătire pentru protecția culorii Color Radiance protejează părul vopsit împotriva decolorării și mătuirii culorii datorită ingredientelor pe care le conține. Și nu trebuie să îți lipsească din geantă. Coaja de portocală, cu un pH acid, este renumită pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.
•    Velvet Oil de la Londa Professional reface structura părului și este ideal pentru orice tip de păr.
Părul este mai suplu, mai sănătos. Este un produs versatil, se aplică pe părul uscat pe lungimi și vârfuri pentru a oferi suplețe și hidratare si se aplică pe părul umed pentru protecție termică sau pe părul uscat pentru efect anti-static.
•    O dată pe săptămână, folosește o mască de hidratare, cum ar fi masca intensivă pentru hidratare Deep Moisture care hidratează instantaneu părul uscat. Părul este mai ușor de pieptănat și mai strălucitor.

Pret balsam- 40 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod