Raluca si Walter Zenga, secretul unei casnicii de 11 ani

In lumea fotbalului ar putea bate recordul. Sunt casatoriti de multi ani si au o familie de invidiat. Raluca si Walter implinesc azi 11 ani de fericire si armonie. Asa au fost dintotdeauna: indragostiti. Raluca Zenga traieste alaturi de Walter o frumoasa poveste de dragoste care s-a transformat in 11 ani de casnicie reusita.

Secretul lor? Ni-l dezvaluie Raluca. "Astăzi, împreună cu soțul meu Walter Zenga, ne bucurăm de aniversarea a 11 ani de căsătorie...Și cred că poemul "Decade" (Amy Lowell)...pentru o iubire de mai mult de zece ani ni se potrivește foarte bine, romantic și semnificativ in același timp...Indragostiti, uniți de o pasiune arzătoare, care in timp devin indispensabili unul celuilalt, cea mai importantă certitudine in viață: "When you came, you were like red wine and honey, And the taste of you burned my mouth with its sweetness,  Now you are like morning bread, Smooth and pleasant.

I hardly taste you at all for I know your savour,  But I am completely nourished.", a scris Raluca pe pagina sa de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod