Prajeli

Prea multe prăjeli ți-ar putea scurta viața

Prea multe prăjeli ți-ar putea scurta viața

Aripioarele crocante de pui, cartofii prăjiți și peștele rumenit la tigaie pot avea un gust delicios, dar dacă te răsfeți prea des cu prăjeli ai putea trăi mai puțin, avertizează un nou studiu.
7 alimente pe care le ocolesc gastroenterologii

7 alimente pe care le ocolesc gastroenterologii

Dacă ai probleme cu arsurile la stomac sau te simți balonat tot timpul este cazul să eviți și tu principalele alimente care îngreunează digestia și provoacă disconfort.
5 alimente pe care să nu le consumi după un antrenament

5 alimente pe care să nu le consumi după un antrenament

Ai petrecut o oră sau mai mult timp la sală efectuând exerciții complexe pentru a-ți remodela corpul iar acum simți că foamea îți dă târcoale? Fii atentă ce alimente alegi pentru a nu anula progresele obținute.
Dieta pentru rozacee: ce să alegi și ce să eviți

Dieta pentru rozacee: ce să alegi și ce să eviți

O proporție ridicată dintre adulții de peste 30 de ani suferă de rozacee, afecțiune cronică manifestată prin înroșire la nivelul nasului, obrajilor și bărbiei. Se poate extinde și asupra ochilor, urechilor, gâtului sau pieptului.
7 lucruri pe care să nu le comanzi din meniul pentru copii

7 lucruri pe care să nu le comanzi din meniul pentru copii

Identificarea opțiunilor sănătoase este mult mai dificilă când te uiți în meniul pentru copii pentru că preparatele cu multă sare sau zahăr se ascund tocmai în această secțiune specială.
6 alimente care accelerează îmbătrânirea pielii

6 alimente care accelerează îmbătrânirea pielii

Probabil știai că expunerea la soare, stresul și moștenirea genetică te pot face să arăți mai în vârstă decât ești dar te-ai gândit și la dietă? Există alimente care pot grăbi îmbătrânirea tenului. Află ce trebuie să consumi mai rar.
6 obiceiuri alimentare care favorizează creșterea nivelului de colesterol

6 obiceiuri alimentare care favorizează creșterea nivelului de colesterol

Un nivel crescut de colesterol este un factor major de risc pentru bolile cardiace. Află ce greșeli ai putea face zilnic și cum să ai un meniu care îți fortifică organismul.
8 semne că mănânci prea multe grăsimi nesănătoase

8 semne că mănânci prea multe grăsimi nesănătoase

Grăsimile nesănătoase trans și saturate pot cauza acumularea rapidă a kilogramelor în plus. Dar cât de mult este prea mult? Descoperă indiciile care îți semnalează că este momentul să-ți schimbi meniul.
Creșterea imunității rapid: 4 metode științifice care chiar funcționează

Creșterea imunității rapid: 4 metode științifice care chiar funcționează

Te-ai săturat să răcești de fiecare dată când cineva strănută lângă tine? Află ce trebuie să faci pentru creșterea imunității rapid!
Sănătate. 5 alimente pe care să le eviţi dacă ai stări de depresie

Sănătate. 5 alimente pe care să le eviţi dacă ai stări de depresie

Prăjelile au un efect nociv asupra creierului, deoarece împiedică circulaţia sângelui. Ce alte produse ar fi recomandat să eviţi dacă eşti anxioasă?
7 metode să scapi de pofta de fast-food

7 metode să scapi de pofta de fast-food

Cu cât le consumi mai des, cu atât dependenţa de gustul lor va fi mai mare şi vei pofti tot mai mult la combinaţiile zemoase şi crocante pline de tot soiul de prăjeli. Dacă ai observat că-ţi fac rău la stomac, cum te opreşti? Iată câteva soluţii practice!
9 uleiuri cu care găteşti sănătos. Foloseşte-le în bucătărie!

9 uleiuri cu care găteşti sănătos. Foloseşte-le în bucătărie!

Unele uleiuri vegetale se pot folosi la gătit, în vreme ce altele degajă substanţe cancerigene, deoarece nu sunt rezistente la temperaturi înalte. Află de la Dr. Oz şi prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi care sunt uleiurile sănătoase!
Carnea prajita la aragaz degaja substante cancerigene

Carnea prajita la aragaz degaja substante cancerigene

Prajirea carnii la aragaz este mai periculoasa si elibereaza mai multe substante cancerigene decat prin prepararea ei pe plita electrica, informeaza publicatia britanica DailyMail.

Painea prajita poate cauza cancer

Cercetatorii olandezi avertizeaza ca alimentele prajite, coapte sau preparate pe gratar dubleaza riscul de cancer la femei, relateaza publicatia britanica Daily Telegraph.