Crucea rosie romana

Ford Romania a donat 100 000 de euro pentru victimele inundatiilor

Ford Romania s-a alaturat apelului umanitar lansat de Crucea Rosie Romana pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures, cu o donatie de 100 000 de euro.

Crucea Rosie sare in ajutorul muncitorilor chinezi

Crucea Rosie Romana a decis sa ajute persoanelor de origine chineza care protesteaza in fata Ambasadei Republicii Chineze din Bucuresti.

Prevenirea si raspunsul la dezastrele naturale

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Centrul European pentru Studii de Securitate George. C. Marshall si Asociatia George C. Marshall - Romania au organizat conferinta "Prevenirea si raspunsul la dezastrele naturale: lectii invatate".

Mii de romani au sprijinit victimele cutremurului din China

Crucea Rosie Romana a incheiat campania umanitara „Apel pentru China”, lansata dupa cutremurul devastator din 12 mai 2008 in sud-vestul Chinei. La tragedia poporului chinez au raspuns mii de romani, care au facut donatii prin apeluri telefonice sau in conturile deschise special de Crucea...

Vizita la Manastirea Ghighiu pentru persoanele in varsta

Crucea Rosie Romana organizeaza pentru persoanele in varsta din sectoarele 3 si 4 din Capitala, o vizita la Manastirea Ghighiu.

Cereale si alimente pentru victimele inundatiilor din Suceava

Un transport cu 3,5 tone de alimente, in valoare de peste 7600 RON, donate de catre Fundatia Scheherazade din Bucuresti, a plecat ieri, 19 august, catre persoanele afectate de inundatii din Suceava.

Campania "Apel pentru victimele inundatiilor"

Crucea Rosie Romana lanseaza campania umanitara

Sprijin pentru victimele inundatiilor

In urma inundatiilor din judetele Botosani, Maramures, Iasi, Neamt si Suceava, Crucea Rosie Romana a intervenit de urgenta cu ajutoare umanitare de prima necesitate.