Cereale si alimente pentru victimele inundatiilor din Suceava


Un transport cu 3,5 tone de alimente, in valoare de peste 7600 RON, donate de catre Fundatia Scheherazade din Bucuresti, a plecat ieri, 19 august, catre persoanele afectate de inundatii din Suceava.
Fundatia Scheherazade a raspuns astfel, apelului umanitar lansat de Crucea Rosie Romana pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures.

Tot in localitatile inundate din Suceava a plecat astazi un camion cu alte 3,5 tone cu cereale, alimente si imbracaminte donate de Primaria comunei Aninoasa din judetul Dambovita.

Incepand din 31 iulie 2008, Crucea Rosie Romana a lansat campania „Apel pentru victimile inundatiilor din Moldova si Maramures”. In acest sens au fost deschise doua conturi in lei si euro la BRD - Agentia Piata Romana:

Cont lei RO36BRDE410SV51618614100
Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100

De asemenea, persoanele care vor sa vina in ajutorul victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures, pot face donatii apeland numarul de telefon 0900 900 002 (2 euro/apel in reteaua ROMTELECOM) sau trimitand un sms fara text, la numarul 874 (2 euro/sms in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote).
Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii si asistarea acestora pe termen mediu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;