Campania "Apel pentru victimele inundatiilor"

Crucea Rosie Romana lanseaza campania umanitara
Atat Orange cat si Romtelecom au pus la dispozitia Crucii Rosii aceste numere de telefon si sms, gratuit, fara a percepe TVA. De asemenea, se pot face donatii in conturile special deschise de Crucea Rosie Romana la BRD - Agentia Piata Romana:

Cont lei RO36BRDE410SV51618614100
Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100

Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii si asistarea acestora pe termen mediu.


Campaniei de ajutorare a victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures se alatura Crucea Rosie din Ungaria si Crucea Rosie din Elvetia. Astazi, un camion cu produse alimentare si produse pentru dezinfectat a plecat din Ungaria si va sosi in cursul zilei de luni, 4 august, la depozitul zonal al Crucii Rosii Romane din judetul Iasi. De acolo, ajutoarele vor fi distribuite catre taberele de sinistrati din Botosani, Maramures, Suceava si Neamt.

De asemenea, Crucea Rosie Elvetiana va trimite in perioada imediat urmatoare, ajutoare umanitare de prima necesitate: 200 de corturi de dimensiuni mici, 2000 de paturi si doua corturi de dimensiuni foarte mari pentru a fi utilizate drept scoli sau pentru administratie.


In mai multe judete ale tarii, filialele de Cruce Rosie desfasoara actiuni de colectare de fonduri si colectare de produse alimentare neperisabile (conserve de carne si legume, pate, zahar, ulei, faina, malai etc).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod