Sprijin pentru victimele inundatiilor

In urma inundatiilor din judetele Botosani, Maramures, Iasi, Neamt si Suceava, Crucea Rosie Romana a intervenit de urgenta cu ajutoare umanitare de prima necesitate.
In localitatile inundate din judetul Suceava - Vicovu, Tibeni, Fratautii Noi, au fost distribuite din depozitele proprii ale Crucii Rosii Romane, 2000 de litri de apa potabila, 120 de paturi, 25 de lenjerii de pat, 2500 de sapunuri, 300 de conserve. De asemenea, in municipiul Pascani au fost distribuite pana in acest moment, 150 de paturi, 100 de saci de dormit, 343 de lenjerii de pat, 50 de paturi si 30 de saltele.

Voluntarii Crucii Rosii Romane au distribuit ajutoare de urgenta precum paturi, lenjerii de pat, saltele, saci de dormit, apa potabila si paine, incepand de sambata, 26 iulie, in satul Baranca din comuna Hudesti si in localitatea Radautii de Prut din judetul Botosani.
In cursul zilei de ieri au fost distribuite ajutoare de prima necesitate in localitatile Sagna, Timisesti si Ion Creanga.
 
Dupa o evaluare a nevoilor urgente, Crucea Rosie Romana, va continua sa sprijine persoanele sinistrate prin distribuirea de ajutoare din depozitele sale de interventie in caz de dezastre.

Persoanele care doresc sa ajute victimele inundatiilor, pot face donatii in conturile deschise in acest scop de Crucea Rosie Romana la BRD, Sucursala Piata Romana:

LEI: RO36BRDE410SV51618614100
EURO: RO71BRDE410SV51618884100.

Sumele colectate prin aceste donatii vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod