Ford Romania a donat 100 000 de euro pentru victimele inundatiilor

Ford Romania s-a alaturat apelului umanitar lansat de Crucea Rosie Romana pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures, cu o donatie de 100 000 de euro.
Donatia facuta de Ford Romania a fost folosita pentru achizitionarea a 300 de frigidere, 300 de aragazuri si 300 de butelii pentru aragaz - conform propunerii inaintate catre Ford de echipa Crucii Rosii, pe baza evaluarilor efectuate in zonele afectate de inundatii.

Atat Crucea Rosie Romana, cat si Ford Romania au considerat oportun ca donatia sa fie utilizata intr-un program de sustinere a familiilor cele mai afectate din zonele inundate, respectiv cate 50 de familii din fiecare judet. Ajutoarele vor fi trimise in cele 6 judete, incepand de astazi.

"Consideram ca la ora actuala, nevoile umanitare de urgenta si imediate au fost acoperite sau se afla in curs de acoperire, prin urmare eforturile noastre in zona vor fi orientate catre sprijinul pe termen mediu si refacere", a declarat Petre Trandafir, directorul Departamentului de Management al Dezastrelor din cadrul Crucii Rosii Romane.

Dionisio Campos, Presedintele Ford Romania, a declarat: "Foarte multe familii din Romania au fost grav afectate, in aceast vara, de inundatii.
Ne bucuram ca donatia noastra va aduce putina alinare familiilor lovite de acest dezastru.
"

Incepand din 31 iulie 2008, Crucea Rosie Romana a lansat campania umanitara "Apel pentru victimele inundatiilor din Moldova si Maramures" . In acest sens au fost deschise linii telefonice in reteaua Romtelecom: 0900 900 002 pentru donatii de 2 euro/apel (nu se percepe TVA) si in retelele Orange, Vodafone si Cosmote pentru donatii de 2 euro/sms. De asemenea, Crucea Rosie Romana a deschis doua conturi speciale la BRD - Agentia Piata Romana:

Cont lei 12RO36BRDE410SV51618614100
Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod