Poveste adevărată. Dacă fac un copil, mă poate părăsi. Dacă nu fac, îmi va reproşa!

”Mi-aş dori şi eu să am şansa unei vieţi de familie liniştită”

La nivel declarativ, vrea copii, dar aşa nu mi se pare a fi o fiinţă prea implicată în problemele căsniciei. Vine seara târziu acasă, miroase a băutură. Fumează. Nu-mi dă bani şi ţin toată casa din salariul meu, deşi câştigă mai bine ca mine. Toată ziua se duce pe la maică-sa şi cred că mă şi înşală din când în când.
Nu prea am încredere în el şi mi-e teamă că greutăţile care însoţesc naşterea unui copil să nu-l facă să plece.

Sunt destul de sigură că nu prea vrea să se implice în creşterea şi educarea lui. Nu va renunţa la bere şi la fotbal pentru a se dedica sută la sută familiei.
Mă simt prinsă în capcană şi am presimţirea că orice decizie aş lua, căsnicia mea se va termina prost. Oare există vreo salvare dintr-o astfel de situaţie ingrată?

Valentina
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • serena pe 5 Apr 2016, 08:01
    opinie

    mai femeie,tu chiar iti meriti soarta,sigur nu vei dori sa divortezi,asta e clar,doar te plangi unor straini!

    0
    0

  • Gianina pe 29 Mar 2016, 14:23
    Fugi cât nu e prea târziu

    Orice ruptură e grea, obişnuinţa e a doua natură. De fapt nu-l mai iubeşti demult, altfel nu-i vedeai defectele, îl adorai cum fac toate femeile la începutul unei relaţii. Baloane de săpun...Fugi până nu se întâmplă nenorocul să rămâi gravidă. Nu e un părinte potrivit, un soţ potrivit, ci doar un bărbat egoist care te foloseşte pt. a avea o menajeră gratuită care, pe deasupra îl şi întreţine ca pe un peşte. Fugi şi bucură-te că ai scăpat de o mare povară. Iar el, să meargă la măsa... ca să nu spun vorba aia...

    1
    0

  • Gina pe 28 Mar 2016, 22:01
    Nu fii femeie crampon

    Dacă după doi ani de căsnicie se poartă aşa, înseamnă că nu ai ales omul potrivit. Lasă-l până nu ai copil. Chestia cu instinctul de mamă care să compenseze lipsa unui soţ e brambureală. Un copil are nevoie de o familie, dacă de acum soţul tău trăieşte doar pt. el, când vor veni greutăţile creşterii unui copil, va evada, să-şi ducă viaţa cu care s-a obişnuit, şi pe care i-ai acceptat-o. Rupe pisica până nu zgârie mai tare. N-a secat lumea de bărbaţi

    2
    0

  • Undercover pe 27 Mar 2016, 12:26
    pleaca

    atunci la ce mai stai cu el? divorteaza si fa-ti viata asa cum iti plae. sunt barbati buni kre stiu sa iubeasca si kre-si doresc familii. ai dreptul la fericire proprie, numai sta linga unul de asta. nu merita nimic. lasa-l in pace cu bautura si cu mak-sa lui. asa-i plae, asa sa traiasca, tu ai dreptul la fericire si implinire. cu un barbat de asta nu se face casa si ti-o zic din experienta. o sa-ti fie greu dak vei face un copil cu un astfel de barbat. fugi cit poti de el.

    0
    1

  • xyz pe 27 Mar 2016, 00:34
    dae

    1. Nu e obligatoriu sa faci copii 2. Gaseste-ti pe altcineva

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod