Viaţa în roz: Cele mai frumoase imagini cu pomii înfloriţi din Japonia

Un fotograf japonez a surprins spectacolul inegalabil al cireşilor şi prunilor înfloriţi din ţara sa.
Hidenobu Suzuki, fotograf pasionat şi artist digital, consideră că primăvara este cel mai potrivit anotimp în care poţi să admiri pe deplin frumuseţea Japoniei. Pomii înfloresc, iar spectacolul vestiţilor cireşi japonezi este copleşitor.

Florile de cireş, numite sakura în japoneză, apar de obicei la sfârşitul lunii martie sau la început de aprilie, dar există un soi care înfloreşte mai devreme, creând peisaje care îţi taie respiraţia cu frumuseţea lor.

Cireşii sunt un element important al culturii nipone.
Natura efemeră a florilor roz este privită ca un simbol al trecerii rapide a vieţii, invitând la acceptarea karmei şi a destinului, dar şi la împăcarea cu moartea implacabilă. De aceea, cireşii apar atât de des în arta niponă şi au devenit un simbol al Japoniei.

Bored Panda a publicat în mai multe rânduri imagini spectaculoase cu cireşii înfloriţi, realizate de Hidenobu, dar de data aceasta el a fotografiat şi prunii înfloriţi din Japonia. Imaginile sunt o adevărată desfătare!

 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod