Văduva neagră: Cine e Hayat Boumeddiene, cea mai căutată femeie din lume

Soţia lui Amedy Coulibaly, unul dintre teroriştii care au îndoliat Parisul, purta mereu văl islamic integral. Cei doi erau adesea văzuţi împreună, deplasându-se cu un scuter.

După atentatele de la Paris, această femeie este cel mai căutat om al momentului. Serviciile secrete au scăpat-o printre degete, iar acum încearcă să-i dea de urmă pentru "a stoarce" de la ea tot ce cunoaște despre atacurile care au șocat întreaga lume. Ar fi trebuit ca ea să fie acum la debriefing și să dea "cu subsemnatul" mult și bine într-un birou de anchetă; în schimb, toate posturile TV de știri, de la CNN la BBC, transmit ore în șir poza ei pe micile ecrane, iar telespectatorii descoperă cine este această misterioasă femeie.

Este cel puțin ciudat modul în care parvin acum toate informațiile despre Hayat Boumeddiene, deși acest lucru ar fi trebuit să se întâmple înaintea atacurilor din Paris, dar asta e o altă dezbatere.

Se pare că partenera lui Cherif Kouachi a sunat-o de peste 500 de ori pe Hayat Boumeddiene, ceea ce confirmă legătura dintre cupluriFrancois Moullins
Soția lui Amedy Coulibaly știe, cu siguranță, multe despre ceea ce s-a întâmplat la Paris. Ea ar putea fi cheia evenimentelor de săptămâna trecută, dar ar putea furniza date foarte valoroase despre alți complici și despre alte eventuale planuri teroriste.
Numai că acum e departe și e greu de depistat. Când au avut-o în mână, serviciile foarte bine plătite și protejate au ignorat-o. Hayat Boumeddiene este matorul tăcut, de la distanță, al ororilor de la Paris. Rămâne de stabilit ce rol a jucat ea în această poveste urâtă, dar fotografiile în care apare purtând burka și testând mai multe arme nu prea lasă loc de îndoieli. Chiar dacă a fost un membru pasiv al celulei teroriste care a lovit săptămâna trecută, văduva islamistă e un pion important.

Ceea ce se știe până acum este că Hayat Boumeddiene şi soțul ei, Amedy Coulibaly, au locuit într-un apartament situat deasupra unui restaurant indian aproximativ cinci ani, potrivit unui vecin care vrea să-şi păstreze anonimatul, citat de postul american de televiziune CNN.

Femeia în vârstă de 26 de ani purta întotdeauna văl islamic integral, iar cei soţi erau adesea văzuţi împreună deplasându-se cu un scuter.

Hayat Boumeddiene era originară din Villiers-sur-Marne, Franţa, şi mai avea şase fraţi.
Mama ei a murit când aceasta avea 8 ani, iar ea şi unii dintre fraţi au fost daţi în îngrijirea statului.

Conform cotidianului Le Parisien, citat de Mediafax, Hayat s-a căsătorit religios cu Amedy Coulibaly în 2009. Un an mai târziu, Amedy Coulibaly şi Cherif Kouachi au fost implicaţi în tentativa de eliberare a unui algerian care era închis pentru atentatele de la metrou din 1995.

Coulibaly a făcut închisoare, în timp ce pentru Cherif Kouachi nu au existat suficiente probe pentru condamnare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Costache Stefan pe 14 Ian 2015, 08:01
    fomisti

    Subiectul in cauza e "vaduva neagra", nu polistirenu' lu' mata!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod