Sex. 8 motive pentru care nu trebuie să te laşi filmată în timpul sexului

O viaţă sexuală satisfăcătoare înseamnă fantezii împlinite. Însă, chiar dacă vrei să-i satisfaci toate dorinţele iubitului tău, nu spune DA înainte de a te gândi bine la ce îţi cere şi cum te afectează. Să porneşti camera în dormitor poate fi un lucru extrem de incitant pentru ambii parteneri, însă este şi o fantezie care presupune multe riscuri. Iubitul tău deja ţi-a propus să vă filmaţi în momentele intime? Înainte de a-i da un răspuns, iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare!

1. Filmuleţul ar putea fi văzut de ochi străini

Din greşeală sau nu, prestaţia ta intimă ar putea cădea pe mâini străine şi te-ar putea face celebră. Dacă nu ai încredere totală în iubitul tău, renunţă la ideea de a accepta să te laşi filmată. Nu uita că bărbaţii, de multe ori, îşi împărtăşesc chiar şi cele mai intime gânduri şi rişti ca partenerul să "se laude" cu prestaţia ta prietenilor.

2. Foştii pot fi răzbunători

Nimic nu durează pentru eternitate. Nici măcar dragostea. Ia în calcul faptul că bărbaţii pot fi foarte răzbunători dacă sunt răniţi din dragoste. Un click şi momentele tale intime pot ajunge online, iar reputaţia ta va avea de suferit.

3. Îţi poate afecta cariera

Imaginează-ţi doar pentru câteva secunde care ar fi reacţia şefului, dar şi a colegilor, dacă un astfel de filmuleţ, cu tine în rolul principal, ar apărea pe internet. Cu siguranţă nu te-ar ajuta să fii promovată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod