Sex. Stimularea manuală: 5 sfaturi pentru a-i oferi plăcere într-un mod incitant

Vrei să faci preludiul mai distractiv şi mai plăcut pentru iubitul tău? Atunci trebuie să stăpâneşti tehnica hand job-ului.

Masturbarea reciprocă este modalitatea perfectă pentru a descoperi mai multe despre trupul partenerului tău. Deşi îţi poate părea simplă, pentru o stimulare manuală excitantă trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.

Poziţia
În acest caz, poziţiile oferite de Kama Sutra nu recomandate. Alege o poziţie confortabilă pentru amândoi, în care să te simţi stăpână pe situaţie. În picioare, sau cu tine deasupra, indiferent de alegere, discută înainte cu iubitul tău şi află-i preferinţele.

Foloseşte lubrifiant
Dacă femeile au un "sistem" de lubrifiere bun, bărbaţii nu stau atât de bine la acest capitol. Astfel că, un lubrifiant nu trebuie să lipsească. Un penis uscat este foarte sensibil şi chiar şi cele mai delicate atingeri îi pot crea disconfort. Dacă ai uitat să refaci stocul cu lubrifianţi, saliva poate fi de mare ajutor. Gura ta este o sursă minunată pentru lubrifiere, deci poţi încerca o combinaţie între hand şi blow job.  

Nu neglija celelalte zone erogene
Să îi oferi un hand job incitant nu înseamnă să acorzi atenţie doar penisului. Orientează-ţi atingerile şi spre celelalte zone erogene ale iubitului, dacă vrei îl înfierbinţi. De exemplu, în timp ce cu o mână îi mângâi penisul, joacă-te cu sfârcurile lui cu gura sau cu cealaltă mână. De asemenea, îl poţi stimula cu o mână, să îi răsfeţi testiculele lui cu cealaltă, iar cu buzele să îi săruţi sfârcurile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod