Reclama Gillette care îi irită pe bărbați. Reacțiile sunt vehemente - VIDEO

"Este aceasta cea mai bună versiune a bărbaţilor? Este? Nu ne putem ascunde de asta, se întâmplă de prea mult timp. Nu putem râde de acest lucru, nu putem invoca aceleaşi scuze vechi. Dar ceva s-a schimbat, în sfârşit. Nu mai există cale de întoarcere. Pentru că noi... noi credem în ceea ce e mai bun în bărbaţi", spune naratorul. "Să spunem ceea ce este potrivit, să ne comportăm ca atare. Unii deja o fac, la un nivel mai mic sau mai mare. Dar nu este de ajuns. Pentru că puștii de astăzi vor ajunge bărbaţii de mâine", continuă vocea.

Campania lansată duminică a adunat deja aproape 600.000 de dislike-uri pe YouTube, în comparație cu cele 223.000 de like-uri primite, relatează Bored Panda.

Într-un val de comentarii, cei mai mulți dintre cei care au vizionat clipul denunță mesajul, acuzând compania că generalizează și întrebându-se dacă folosirea unor principii ale feminismului nu a mers prea departe.

"Nu vă voi mai susţine compania. Nu o să-mi cer scuze niciodată pentru faptul că sunt bărbat doar pentru că voi vreţi să afişaţi o aşa zisă corectitudine politică", a scris un client al companiei, Sam Radd.

Campania e dezbătută și de celebrități. Jurnalistul englez Piers Morgan a reacționat vehement, acuzând compania că participă la curentul general de atac asupra masculinității: "Lăsați băieții să fie naibii băieți. Lăsați bărbații să fie naibii bărbați", a scris el pe Twitter.
Producătoarea de film Dana Goldberg consideră însă că cei care se simt jigniți sunt parte a problemei.

Reprezentanţii companiei au rămas, însă, pe poziții și apără mesajul campaniei. "De fapt, e necesară o discuție. Dacă nu vorbim despre asta, nu cred că poate avea loc o schimbare reală", a explicat Pankaj Bhalla, directorul de brand al Gillette North America, exprimându-și speranța că bărbații care văd clipul vor fi inspirați să reprezinte rolul de modele pentru copii și că îi vor învăța să trateze oamenii cu respect.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod