Surpriză în trafic: Ce caută un bebeluş în mijlocul şoselei?

Când eşti la volan, trebuie să fii pregătit pentru orice. Dar un bebeluş aflat în mijlocul drumului e un scenariu de coşmar.

Ca şofer ai de-a face cu tot felul de provocări care îţi pun la încercare toate cunoştinţele şi îţi testează reflexele. Sunt situaţii şi situaţii, în care şi un dram de noroc poate face diferenţa între o zi proastă şi una obişnuită, dar ceea ce i-a fost dat să vadă acestui şofer nu întâlneşti oricând şi oriunde. Din fericire...

O cameră video montată la bordul unei maşini a surprins o întâmplare incredibilă petrecută pe o şosea foarte circulată din provincia vietnameză Quang Ninh: un bebeluş se târa încet în mijlocul carosabilului, fiind la un pas de a fi accidentat de maşini.

Din fericire, şoferul care s-a trezit cu puiul de om la doar câţiva metri distanţă a conducea cu atenţie şi a reuşit să frâneze la timp.

Omul a scos mâna pe fereastră şi i-a avertizat pe ceilalţi şoferi să oprească, apoi a coborât pentru a lua copilul, relatează Daily Mail. În acel moment, alte două persoane au venit la faţa locului, iar o femeie a luat micuţul în braţe şi l-a dus în curtea de la marginea şoselei, din care a plecat nesupravegheat.

"Conduceam şi dintr-o dată m-am trezit cu un bebeluş care se târa în patru labe pe şosea.

Din fericire, copilul nu a păţit nimic", a scris bărbatul care a postat înregistrarea pe YouTube.

Incidentul s-a petrecut pe 13 martie anul acesta, scrie ziarul britanic. Din fericire, 13 s-a dovedit o zi norocasă pentru toţi cei implicaţi în această întâmplare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod