Tragedia care a îndoliat două familii puternice: Moștenitoarea dinastiilor Goldsmith și Rothschild a murit la doar 15 ani

Iris Anabel, fiica milionarului Ben Goldsmith, a murit într-un accident tragic


Iris Goldsmith a fost elevă la Wycombe Abbey, o școală privată pentru fete din High Wycombe, Buckinghamshire, considerată cea mai bună unitate de învățământ de acest tip din lume, cu rezultate excelente, și unde studiile costă 12.980 de lire sterline.
Foarte conștiincioasă și populară, fata abia terminase primul an de studii și se bucura de începutul vacanței de vară la ferma tatălui său.

Iris era primul copil al omului de afaceri Ben Goldsmith și al fostei lui soții, Kate, care au o avere comună de peste 300 de milioane de lire sterline (333,7 milioane de euro).

Fostul cuplu mai are doi băieți - Frank, în vârstă de 13 ani, și Issac, în vârstă de 11 ani. Ben și Kate s-au despărțit în 2012, când ea a început o relație cu rapperul american Jay Electronica.

Ben Goldsmith este cel mai mic fiu al influentului miliardar și politician Sir James Goldsmith și al soției acestuia, Lady Annabel Vane-Tempest. Fratele mai mare al lui Ben este Frank Zacharias Robin "Zac" Goldsmith, politician britanic, membru al Partidul Conservator, iar sora lui, producătoarea de film Jemima Khan, este fosta soție a fostului jucător de cricket și actualul prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan.


Ben s-a căsătorit cu Kate, deținătoarea unui imperiu bancar multimiliardar al familiei Rothschild, în 2003. La doi ani după divorțul de Kate, Ben Goldsmith s-a căsătorit cu Jemima Jones, deținătoarea unei companii de catering, cu care are doi copii mici, Eliza și Arlo.

"Ben nu putea avea mai multă fericire în acest pas din viața lui, cu o nouă soție și doi copii. Deși a avut mai multe provocări în viață, familia și copiii lui au fost mereu pe primul plan. Ceea ce s-a întâmplat a fost un șoc total, e un accident ciudat și oribil", a declarat un prieten.

Ben Goldsmith a fost numit anul trecut director non-executiv la Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale al Guvernului Marii Britanii și este consilier al ministrului Mediului, Michael Gove.
El este și purtător de cuvânt al fundației JMG a familiei Goldsmith, care strânge fonduri și acționează pentru protejarea mediului.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod