Se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă: Rămăşiţele din pădure aparţin altei fete decât Alexandra Măceşanu

Rămăşiţele găsite în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT. Se confirmă, astfel, o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicaţia lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

"Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", anunţă DIICOT.

Anchetatorii confirmă astfel o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, după ce analizele au arătat că fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de anchetatori din curtea casei din Caracal conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, după cum a anunţat DIICOT.

Luiza Melencu avea vârsta de 18 ani în momentul dispariţiei, produsă în luna aprilie a acestui an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod