Dovada că Gheorghe Dincă e un criminal în serie: Ce spune avocatul familiei Luizei Melencu despre ucigașul Alexandrei Măceşanu

Avocatul Tonel Pop a dat un detaliu care indică faptul că Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime și că avem de-a face cu un criminal în serie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, după cercetările făcute într-o pădure de lângă Caracal, că există date că există o victimă, însă nu se ştie cine este, acest lucru urmând a fi stabilit după analiza ADN.

"Omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat", a spus avocatul despre Gheorghe Dincă. "Nu ştiu ce l-a determinat, dar el a condus echipa aici (...) a precizat-o (declaraţia - n.r.), nu a schimbat-o. Credeţi-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă.

De data asta a spus ceva adevărat, nu ştim dacă... nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă. Nu avem cum să ştim cine este, probele ADN vor spune", a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care a participat la cercetări împreună cu anchetatorii.

Ulterior, avocatul a mai făcut o declaraţie în care a spus că este vorba tot despre oase incinerate: „Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt.”

Totodată, Tonel Pop a dat un detaliu care indică faptul că Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime și că avem de-a face cu un criminal în serie: „El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare...
Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. Este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade”
, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care a participat la cercetări împreună cu anchetatorii.

Întrebat dacă bărbatul a vorbit despre mai multe persoane, avocatul a replicat. „Nu pot să spun. Până una, alta, el a vorbit despre o a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit nişte resturi. Repet, Parchetul a decis să dea un comunicat de presă. Este o chestiune similară cu ce s-a văzut şi s-a găsit în primul caz, arderea în butoi.
Nu îngropate”.


„(Gheorghe Dincă - n.r.) minte foarte mult dar din când în când psihologii poliţiei au reuşit să îl determine să mai spună şi adevărul”, a adăugat el.

Întrebat dacă anchetatorii se gândesc că ar putea fi mai multe victime, avocatul a răspuns: „Toată lumea se gândeşte la mai multe fete. Modul lui de operare este unul cinic şi pare în serie, nu pare un mod ocazional, ci un mod de criminal în serie”.

Avocatul a mai spus că în continuu se găsesc probe şi în casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au descoperit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, au spus, anterior, surse din cadrul anchetei.

Conform surselor citate, Gheorghe Dincă le-ar fi indicat anchetatorilor o pădure de lângă Caracal unde susţine că ar fi aruncat părţi din corpul Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie.
Acolo, anchetatorii ar fi găsit, luni, rămăşiţe umane, au afirmat sursele.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod