Război total: Prințul Harry susține că William „a țipat” la el, Charles „a mințit” și “totul a picat pe capul” Reginei, la discuțiile Megxit

Prințul William a țipat la fratele său în timpul discuțiilor de criză Megxit, a susținut Harry. Ducele de Sussex a mai spus, de asemenea, că Charles a mințit în timpul întâlnirii tensionate, în timp ce Regina Elisabeta a stat, în liniște, „preluând totul”.
Harry, în vârstă de 38 de ani, a făcut afirmațiile explozive în cea mai recentă parte a documentarului său Netflix, care a apărut pe ecrane.
 
În episodul cinci, când discuta despre modul în care a fost decis viitorul lui și al lui Meghan în familia regală britanică, odată ce au anunțat că vor să plece, Harry a spus: „A fost înfricoșător să-l văd pe fratele meu că țipă la mine și să-l aud pe tatăl meu cum spune lucruri care, pur și simplu, erau groaznice. E adevărat, iar bunica mea stă liniștită, acolo, și, cumva, totul pica în capul ei”.
 


Meghan, supărată că nu a fost invitată la discuții

 
 
Meghan, în vârstă de 41 de ani, susține că nu a fost invitată la summitul de la Sandringham, din ianuarie 2020, în ciuda faptului că rezultatul a afectat-o direct.

Fosta actriță a spus: „Imaginați-vă o conversație, o discuție la masa rotundă, despre viitorul vieții voastre, când miza era atât de mare, și tu, ca mamă și soție și țintă din multe privințe, nu ești invitată să ai un loc".
Harry a susținut că era „clar” că rudele lui au plănuit-o, așa că ea nu era în cameră.

El a continuat spunând: „Am intrat cu aceeași propunere pe care o făcusem deja public: să plec.
Dar, odată ce am ajuns acolo, mi s-au oferit cinci opțiuni. Una fiind all-in, nicio schimbare. Cinci fiind all out. Am ales opțiunea trei în întâlnire, jumătate înăuntru, jumătate afară. Să avem propriile noastre locuri de muncă, dar și să lucrăm în sprijinul Reginei. Dar a devenit foarte clar, foarte repede, că acel obiectiv nu era în discuție sau dezbatere”.

Prințul, al cincilea la rândul său la tron, spune că a părăsit întâlnirea critică „fără niciun plan de acțiune consolidat”.

 
Harry, supărat de ruptura dintre el și William

 
 
Deși acest lucru a fost „foarte greu”, el susține că partea cea mai proastă a fost ceea ce s-a întâmplat în relația dintre el și fratele său William (40 de ani).
 
„A creat această ruptură între mine și fratele meu. El este acum de partea instituției. Și o parte din asta o înțeleg. Aceasta este moștenirea lui, așa că, într-o oarecare măsură, este deja înrădăcinat în el că o parte din responsabilitatea sa este supraviețuirea și continuarea instituției monarhiei”, a spus Harry.
 
El a adăugat: „Consider că, din perspectiva lor, au trebuit să creadă că toată tevatura era mai mult despre noi și despre problemele pe care le-am avut, spre deosebire de partea lor și de mass-media și de acea relație care ne provoca atât de multă durere.
Practic, au văzut ceea ce au vrut să vadă”.

 
Regina, considerată nevinovată

 
 
Harry a spus că nu o învinovățește pe bunica lui pentru felul în care au decurs lucrurile: „Trebuie să înțelegi dintr-o perspectivă a familiei, în special a ei, că există moduri de a face lucrurile, iar misiunea ei finală, responsabilitatea ei, a fost instituția monarhiei. Oamenii din jurul ei îi spun, „Apropo, acea propunere sau aceștia doi care fac XYZ trebuie să fie priviți ca un atac la adresa instituției monarhiei”, așa că ea a urmat sfaturile primite”, a mai spus el.
 
În urma discuțiilor, Palatul Buckingham a lansat o declarație în care a anulat afirmațiile privind o ruptură între frații William și Harry.
 


Document semnat de… Harry, fără acordul lui?

 
 
A fost semnat un document, în comun de ambii prinți, dar Harry susține că nu l-a văzut niciodată înainte de a fi făcut public - împingându-i pe ducii de Sussex, Harry și Meghan, să se mute în Canada.

„În acea zi, a apărut o poveste că o parte din motivul pentru care eu și Meghan plecam era pentru că William ne-a intimidat. Și odată ce m-am urcat în mașină, după întâlnire, mi s-a spus despre o declarație comună care fusese făcută, pe numele meu și pe numele fratelui meu, care dezminte povestea că el ne-ar fi scos din familie.
Nu-mi venea să cred. Nimeni nu-mi ceruse permisiunea să-mi pun numele pe o astfel de declarație. Am sunat-o pe Meghan și i-am spus și ea a izbucnit în plans, pentru că familia mea a fost fericită să mintă pentru a-mi proteja fratele și totuși, timp de trei ani, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”.
 

 
Mutarea, singura opțiune

 

Ducele a mai afirmat că „nu exista altă opțiune” decât să părăsească Marea Britanie după consecințele întâlnirii de la Sandringham.

Și Meghan a spus în episodul cinci: „Deodată, ceea ce mi-a trecut prin cap a fost că toată această luptă nu se va opri niciodată. Fiecare zvon, fiecare lucru negativ, fiecare minciună și tot ceea ce știam nu era adevărat și că palatul știa că nu este adevărat și că în interior ei știau că nu este adevărat și că deformează adevărul”.

Harry, care și-a mutat mai târziu familia în California, a adăugat: „Deci nu a existat altă opțiune în acel moment. Am spus că trebuie să plecăm de aici”.

 
Meghan îl eclipsa pe William?

 
 
Ducele a spus că s-a simțit că Meghan „fură lumina reflectoarelor” lui William – persoana născută pentru a fi o figură regală perfectă, una care lucrează în interesul instituției monarhiei.

El a mai sugerat că soția lui făcea o treabă mai bună decât fratele său, care, într-o zi, va fi rege.

Harry a mai spus: „Problema este atunci când cineva care se căsătorește, care ar trebui să fie un act secundar, fură apoi lumina reflectoarelor sau își face treaba mai bine decât persoana care s-a născut pentru a face asta.
Asta deranjează oamenii. Schimbă echilibrul."

Palatul Buckingham a spus că nu va face niciun comentariu cu privire la noile episoade Netflix.

16 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod