Harry, acuzat că a batjocorit Regina și Marea Britanie. El a spus că a fost crescut de un grup de prieteni din Africa

Familia Regală a fost „într-o stare de tristețe” după lansarea, pe Netflix, a filmului autobiographic al lui Harry.
În noul serial, prințul Harry, duce de Sussex, și soția sa Meghan au lansat un val de atacuri uluitoare la adresa familie regale britanice.
 
Regina Elisabeta a II-a a fost batjocorită, iar Marea Britanie și membrii familiei regale au fost prezentați, în serial, ca fiind rasiști.
 

William se simte trădat de Harry

 
 
De asemenea, Prințul William se simte „trădat”, după ce fratele său a permis ca atacurile profund personale asupra lui și asupra soției Kate să fie difuzate.
 
Într-o situație teribilă față de tatăl său, Regele Charles al II-lea, ducele de Sussex a susținut că a fost „crescut, literalmente, de un grup de prieteni din Africa”.
 
Harry a vorbit și despre perioada în care a purtat o uniformă nazistă la o petrecere, paparazzi făcându-i, atunci, în 2005, o poză ce a apărut pe prima pagină a The Sun.
 
Comentatorul regal Michael Cole s-a arătat dezamăgit de debutul serialului și adeclarat: „Unde este substanța? Totul sfârâie, dar nu este friptură.
Unde este carnea de vită?”

 
Meghan a ironizat reverența făcută în fața Reginei Elisabeta a II-a

 
 
Într-o scenă din serial, Meghan exagerează o reverență, pentru a ironize familia regală și compară tradițiile acesteia cu… un lanț de restaurante din SUA.
 
Descriind întâlnirea cu Regina, ea se apleacă ridicol de jos, într-o reverență exagerată, în timp ce soțul ei, Harry, o privea îngrozit.
 
Meghan, în vârstă de 41 de ani, spune despre noul lor serial documentar de pe Netflix că este “suprarealist”.

10 Decembrie 2022
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Robert pe 22 Dec 2022, 14:46
    Cu cine seamana Harry

    Este un fapt cunoscut ca "printzul Harry" nu e fiul biologic al Regelui. E fiul unui garde de corps al raposatei Diana, cu care si seamana fizic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod