Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie: Bat clopote de nuntă pentru Tauri

Urmează o săptămână plină de provocări! Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Care sunt zodiile pe care astrele le vor favoriza în această săptămână și care sunt cele care nu vor fi atât de norocoase? Citește horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie și află!
 
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie
 

Berbec

 
Ești stresat/ă din cauza unor conflicte la locul de muncă și asta se simte în cuplu. Nu ar trebui să lași probleme de la job să-și facă loc între voi, dar nu mai poți gestiona cum trebui toată această situație.
Ți-ar prinde bine câteva zile de vacanță alături de persoana iubită și decideți să vă ocupați serios de asta.
 
Berbecii singuri cunosc dezamăgirea în această perioadă. Cunosc pe cineva nou și lucrurile se dovedesc a fi cu totul altfel decât par în privința respectivei persoane, ceea ce le va afecta încrederea pe termen lung. Nu ar trebui să te lași influențat/ă, nu toți oamenii sunt la fel, nu uita asta!
 
 

Taur

 
 
Bat clopote de nuntă! Te-au gândit îndelung în ultimul timp la acest pas și simți că acum este momentul potrivit sa treci la un alt nivel în relație.
Aveți acum și discuții deschide despre viitoarea voastră viață împreună, despre copii și familie și fericirea e cu atât mai mare cu cât descoperi că vedeți lucrurile la fel.
 
Taurii singuri aflați în căutare de partener/parteneră ar trebui să își ajusteze puțin așteptările. Exigența nu-i ajută cu nimic, ba chiar îi sabotează pentru că nu le mai dă voie să acorde suficient timp pentru a cunoaște cu adevărat o persoană.
 
 

Gemeni

 
 
Ajungi la un alt nivel în relația de cuplu.
Ați trecut prin prea multe împreună, ați avut numeroase încercări de-a lungul timpului și asta v-a schimbat percepția asupra relației ideale. În sfârșit, deschideți această discuție care nu e tocmai confortabilă pentru nici unul dintre voi, dar vă va fi foarte utilă. Relația voastră nu va mai fi niciodată la fel după acest moment, dar asta nu înseamnă că va fi rău!
 
Gemenii singuri se bucură de succes pe plan amoros și profită din plin de acest aspect. Dau curs tuturor invitațiilor la petreceri și  sunt deschiși către orice propunere.
Cunosc oameni noi, interesanți, dar care nu sunt tocmai genul lor. Oricum, nu strică să ai cât mai multe cunoștințe, nu-i așa? (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod