Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie: Bat clopote de nuntă pentru Tauri

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie

 

Capricorn

 
 
În viața de cuplu, lucrurile sunt cât se poate de liniștite, așa cum nu ai mai trăit demult. Te bucuri de înțelegerea celui/celei de lângă tine și pentru tine asta contează enorm. Din păcate, va trebui să fii și tu atent la nevoile celuilalt și să-i oferi grija și atenția de care are nevoie, deși nu cere. Fii puțin mai empatic/ă!
 
Capricornii singuri vor să se distreze și se anunță o perioadă plină de petreceri pe care nu au de gând să le rateze sub nicio formă.
Vor fi cuceritori/cuceritoare și în centrul atenției, dar vor refuza pentru că nu vor complicații.
 
 

Vărsător

 
 
În cuplu, aveți discuții aprinse care se nasc ca urmare a incompatibilității dintre voi. Deși la început părea că sunteți făcuți unul pentru celălalt, acum vedeți lucrurile complet diferit la toate capitolele. Te gândești serios la o schimbare radicală și, deși nu vrei încă să accepți, s-ar putea ca despărțirea să fie soluția.
 
Vărsătorii singuri au succes după succes.
Carisma pentru care sunt vestiți în tot zodiacul le asigură succesul pe linie în fața sexului opus. 
 
 

Pești

 
 
În cuplu, traversați cea mai frumoasă perioadă din viața voastră. S-ar putea ca acum să fiți luați prin surprindere de ceva nou - e posibil să apară un copil în viața voastră. Oricum, aveți parte de evenimente fericite și toată lumea se bucură pentru voi.
 
Pești singuri se axează pe orice altceva, mai puțin pe aspectul sentimental. Ai lucruri mult mai importante de rezolvat decât să investești acum energie în căutareaș icunoașterea unei persoane noi.
Viața ta e bine așa cum e și vrei să te mai bucuri de asta.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod