Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie: Bat clopote de nuntă pentru Tauri

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie

 

Balanță

 
 
Ești predispus/ă la melancolie în perioada Sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă ești într-o relație și lucrurile funcționează de minune între voi, ai tendința de a căuta pe cineva din trecut. Este vorba despre acea primă iubire despre care e deja bine știut că nu se uită niciodată. Nu vrei nimic, ai vrea doar să știi ce mai face.
 
Balanțele care se află în căutarea iubirii, vor avea parte de cea mai norocoasă perioadă a anului.
În viața lor apare cineva nou, care le poate da toată lumea peste cap. Situația e cu atât mai bulversantă cu cât erai decis/ă să petreci sărbătorile în regim single.
 
 

Scorpion

 
 
Scorpionii implicați într-o relație simt, într-un final, sprijinul partenerului/partenerei, după o perioadă în care s-au simțit oarecum abandonați. Vă faceți planuri de vacanță și vă simțiți ca la început în cuplu. Bucurați-vă de fiecare moment!
 
Scorpionii singuri tânjesc după o persoană calmă, caldă, cu simțul umorului, inteligentă și nu e atât de simplu să găsești pe cineva care să-ți placă întru totul.
Pe de altă parte, decizi să nu te implici în vreo relație cu cineva care nu corespunde așteptărilor tale. Preferi să ai răbdare până vei întâlni pe cineva așa cum îți dorești.
 
 

Săgetător

 
 
Aveți ceva divergențe în cuplu, legate de viața în comun. Este vorba de mici certuri pe subiecte mărunte. Aceste discuții nu ar trebui deloc încurajate, dar nu te poți abține și lucrurile escaladează. N-ar strica să fii mai indulgent/ă, să accepți compromisul pentru că, până la urmă, despre asta e vorba într-o relație - despre arta compromisului.
 
Săgetătorii singuri se bucură de o nouă cucerire și, chiar dacă semnele sunt clare că persoana nu e potrivită pentru ei, aleg să le ignore și să mearga cu viteză maximă spre dezamăgire.
Poate ar fi bine să-ți asculți intuiția, totuși. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod