Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie: Bat clopote de nuntă pentru Tauri

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 decembrie

 

Rac

 
 
În viața de cuplu. aveți parte de neprevăzut. Fie primiți o veste care nu e tocmai bună, fie vă confruntați cu o situație dificilă, important e să înțelegeți că sunteți împreună în asta și să nu pasați responsabilitatea către celălalt. Un cuplu e format din două persoane, nu uita asta. În plus, numai împreună puteți trece peste aceste momente de încercare.
 
Racii care se află în căutarea unui partener pot cunoaște pe cineva nou în aceste zile.
Vă veți bucura unul de compania celuilalt și de emoția unui nou început. Important e să nu te grăbești și să iei lucrurile pas cu pas.
 
 

Leu

 
 
În cuplu, după o perioadă destul de tensionată, începe să domnească pacea și vă reintrați în rutina care vă place atât de mult! E important să analizați ce anume a dus la tensiunile din trecut și să nu mai faceți aceste greșeli pe viitor. E foarte important să îți înveți lecțiile trecutului!
 
Leii singuri sunt ca un magnet pentru sexul opus.
Sunt cuceritori fără efort și se bucură din plin de ascendentul pe care îl au asupra celor din jur. Le place să flirteze și se joacă fără rețineri cu declarațiile, astfel încât riscă să aibă probleme din cauză că pot fi percepuți greșit.
 
 

Fecioară

 
 
În dragoste, lucrurile intră pe făgașul normal în ceea ce privește relația de cuplu. Ai avut o perioadă grea și plină de provocări, a intervenit distanța între voi, dar acum situația pare să se schimbe. Te bucuri de această schimbare și îți revine cheful de viață, ai din nou energie să faci planuri de viitor.
 
Fecioarele singure își îndreaptă atenția acum către persoane noi, ba chiar cu tipuri de personalități total opuse față de ce au experimentat până în prezent.
Pe principiul contrastelor care se atrag, Fecioarele vor să găsească compatibilitate acolo pare că nu are cum să existe. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod