Celine Dion suferă de o boală neurologică rară. Artista și-a amânat toate concertele

Celine Dion, dispărută, de ceva vreme, din spațiul public, a făcut o postare video pe Instagram în care le-a mărturisit fanilor că suferă de o boală neurologică rară, motiv pentru care a fost nevoită s-și anuleze toate concertele.
Celine Dion a spus că este o persoană deschisă, așa cum a fost mereu, și consider de datoria ei să le mărturisească fanilor că a fost diagnosticată cu o „tulburare neurologică rară” ce provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. 
 

Boala i-a afectat vocea

 
”Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică foarte rară, Stiff-person syndrome, care afectează un om din 10 milioane și care generează spasme.
Aceste spasme dau dificultăți când merg, nu pot să-mi folosesc corzile vocale să cânt ca înainte. Mă doare să vă spun azi că acest lucru înseamnă că nu voi putea să reiau turneul european din februarie!”, a spus Celine.

 
Sănătatea nu îi permite să-și țină concertele

 
 
Ea a mai mărturist că abia așteaptă să revină pe scenă, dar a precizat că, în acest moment, starea ei de sănătate nu îi permite să facă acest lucru. Din acest motiv, artista a mai spus că își amână toate concertele, înclusiv pe cel  ce urma  să aibă loc la București, la începutul anului 2023.
 
Artista a mai afirmat că are în mare sprijin în copiii ei și în echipa medicală ce o îngrijește. 
 
 

 
Afecțiune fără remediu

 
 
 
În prezent, nu există un remediu pentru această afecțiune, ce îi poate lăsa pe cei afectați ca pe niște veritabile „statui umane”, fără capacitatea de a merge sau vorbi.
 
Superstarul canadian Celine le-a spus fanilor săi că încearcă să facă tot ce poate pentru a minimiza simptomele.
Ea și-a încheiat mesajul spunând că scopul ei principal, acum, este să se concentreze asupra sănătății ei.
 
Fanii au început să fie îngrijorați pentru sănătatea lui Celine la începutul anului, când aceasta a aamânat datele din America de Nord ale turneului mondial Courage, din 9 martie până pe 22 aprilie.
 
Înainte de asta, ea a trebuit să anuleze începerea rezidenței ei de revenire în Las Vegas, după ce a experimentat spasme musculare.
9 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod