Horoscopul weekendului: Scorpionii ar trebui să se pregătească pentru un succes răsunător

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec

 
Ai parte de un weekend liniștit. În prima parte, te vei bucura de liniștea casei tale, te vei relaxa gătind una dintre rețetele tale consacrate - o delicatesă, și te vei odihni. A doua parte a weekendului va fi ceva mai activă, vei ieși la un party alături de prieteni. Ai grijă la excese!
 

Taur 


Dedici acest weekend activităților casnice. Te vei mândri cu rezultatele, dar te va nemulțumi un singur aspect: faptul că nu te vei odihni deloc în acest weekend și vei intra cu o doză considerabilă de oboseală în următoarea săptămână.
 

Gemeni


Ai decis în ultima clipă să pleci într-o escapadă în aceste zile de weekend și te feliciți non-stop pentru această alegere.
Nu aveai cum să optezi pentru ceva mai bun în acest weekend. Nu ai chef nici să te gândești la bani, drept pentru care vei cheltui un pic necontrolat.
 

Rac 


Ai chef să încerci ceva nou și te gândești să te înscrii la lecții de canto, pictură sau origami. Ești, mai nou, într-o fază a vieții în care ți se pare că nu ai făcut suficiente până acum, că nu ai trăit cum trebuia, că ar fi trebuit să faci mai multe și să încerci mai multe. Încă mai ai timp, bucură-te!
 

Leu 


Ai parte de o surpriză din partea cuiva apropiat, lucru care te bucură peste măsură și îți dă un boost de energie, după perioada aglomerată pe care ai traversat-o. Închide-ți telefonul și deconectează-te complet de la grijile tale zilnice, îți va prinde bine!
 

Fecioară 


Ești indispus/ă azi și pare că nimic nu te poate bucura.
Nimeni și nimic nu te poate scoate din această stare, iar cei din jur ar trebui să accepte asta. Ai nevoie să stai să-ți lingi rănile, să analizezi ce nu ți-a ieșit bine în ultimul timp și să tragi concluziile. Autocritica nu strică niciodată!
 

Balanță 


Vii după o perioadă stresantă la locul de muncă și, din păcate, problemele din familie nu te lasă să te odihnești și să-ți vezi de ale tale. Vei reuși să faci față, cu greu, și vei avea parte și de o scurtă ieșire cu prietenii în a doua parte a weekendului.
 

Scorpion 


Chiar dacă e weekend, tu nu te oprești. Ai mintea plină de idei și proiecte și o energie de nestăvilit. Îți prinde bine această atitudine pentru că tot ce gândești acum va deveni realitate.
Te vei bucura de un succes răsunător!
 

Săgetător 


Sănătatea îți face ceva probleme în acest weekend. Trebuie să ai grijă să îți ajuți imunitatea cu o dietă echilibrată și ceva vitamine în plus. Nu neglija nici somnul și timpul de odihnă. Ai grijă de tine pentru că, până la urmă, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.
 

Capricorn 


Ai un weekend plin de schimbări, planuri care se anulează, întâlniri care se nu se mai petrec și intri într-un blocaj. Simți că nimic nu-ți iese și acest lucru nu-ți pică deloc bine. Ia o pauză și nu te mai gândi la lucrurile care te deranjează. Ai să vezi că e mai bine!
 

Vărsător 


Ai discuții cu partenerul/partenera pe teme financiare.
Din păcate, vedeți lucrurile în moduri complet diferite la acest capitol și, efectiv, nu puteți ajunge la un numitor comun. Te gândești să vă gestionați separat resursele financiare, dar nu prea știi cum să spui ce-ți dorești.
 

Pești 


Ești irascibil/ă și asta nu te ajută nici pe tine, nici pe cei din jur și nici relațiile cu ei. Nu faci decât să pierzi cu această atitudine, dar nu poți vorbi cu nimeni despre problemele pe care le ai pe cap în această perioadă. Din fericire, această perioada va trece...
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod