Ce destine au avut actorii din “Home Alone”. Ce fac și cum arată acum, la peste 30 de ani de la lansare

Dar “Home Alone” tocmai a fost numit filmul preferat de Crăciun, din toate timpurile, din Marea Britanie, potrivit unui  sondaj recent, și a încasat 285,8 milioane de dolari numai în SUA și Canada, după ce a fost lansat în 1990.

Filmul “Home Alone” este sinonim cu lansarea carierei puștiului Macaulay Culkin. 
 
Succesul filmului a dus la o continuare cu Macaulay în rol principal, distribuția din primul film fiind aceeași.
Mai mult, au existat patru filme ulterioare din seria “Home Alone” - deși mai puțin reușite - cu actori diferiți.
 
Au trecut mai bine de trei decenii de când filmul original a apărut pe piață, așa că haideți să vedem ce fac, în prezent, actorii din celebra peliculă.
 
 
Foto: HEPTA, depositphotos.com, Instagram, Facebook, Wikipedia 
1 din 13

Catherine O Hara

 

Actrița experimentată Catherine O Hara nu era chiar o necunoscută înainte de a apărea în “Home Alone”, deoarece  avusese deja roluri în numeroase filme, inclusiv Beetlejuice.
 
Însă, mai multe roluri a primit la scurt timp după apariția “Home Alone”, când a fost distribuită în:  Wyatt Earp, Best in Show, Orange County și A Mighty Wind.
Catherine a obținut rolul Moira Rose în serialul apreciat de critici Schitt's Creek, care a ajuns să-i câștige un Emmy pentru actriță principală remarcabilă.
 
Ea este căsătorită cu Bo Welch din 1992 și au doi copii.
Catherine, acum în vârstă de 68 de ani, a fost văzută făcând cumpărături în zona Los Angeles, săptămâna trecută, făcând loc pentru cadouri de sărbători în casa lor, în timp ce și-au mutat unele bunuri într-o unitate de depozitare.
15 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod