Dosar Eva. Povestea modelului care a învins cancerul cu un aliat neaşteptat

Candice-Marie Fox (31 de ani) a aflat că are 20 de tumori în corp, iar medicii îi mai dădeau cel mult cinci ani de trăit. Ea susţine că s-a vindecat cu trei porţii de ananas pe zi.

Acum trei ani, Candice-Marie Fox avea întâlnire cu moartea. Destinul său fusese deja ştampilat cu această sentinţă absurdă, nemiloasă şi implacabilă: cancer. A trecut prin toate fazele prin care trece un om osândit - panică, revoltă, îndârjire, speranţă, dezdăndejde. Finalmente, după mai multe operaţii prin care i-au fost extirpate 20 de tumori, a aflat că avea o formă foarte agresivă de cancer tiroidian, care se extindea galopant. Orice ar fi făcut, tânăra britanică era cu un pas în urma duşmanului perfid care îi invadase corpul.

Markerii ei tumorali, care reflectă numărul celulelor canceroase, sunt sub nivelul normal de doi aniMark Simon, director la Institutul Cercetare Nutrițională și Oncologică din California
Când medicii i-au spus că mai are maximum cinci ani de trăit, ea a avut de făcut o alegere cruntă: să cedeze şi să-şi accepte soarta sau să încerce ceva nebunesc, în speranţa unui miracol.
Oricum nu mai avea nimic de pierdut, aşa că a socotit că nu trebuie să nu se predea. Nu atunci. Nu aşa.

Tânăra britanică a renunţat la chimioterapie, deşi tratamentul i-ar fi prelungit viaţa; ea crede că e o otravă care i-a ucis mai mulţi prieteni. A schimbat radical abordarea asupra bolii şi s-a gândit că ar trebui să încerce să lovească doar celulele canceroase, nu şi pe cele sănătoase. Şi-a creat un regim pe care l-a respectat cu sfinţenie, bazat pe consumul de ananas, de trei ori pe zi, dar şi pe foarte multe fructe - grapefruits, lămâi, mere, kiwi şi banane.

Aceste fructe, în special ananasul, conţin un amestec de enzime, bromelaină, care inhibă dezvoltarea cancerului, despre care unii cercetători cred că au capacitatea de a "roade" tumorile, notează ziarul britanic Daily Mail, care a prezentat cazul tinerei britanice.


Fostul model a eliminat tot ce era toxic în viaţa ei, renunţând la alcool, carne şi chiar la soţul său, iar acum susţine că în mai puţin de şase luni cancerul ei, diagnosticat în stadiul patru, este aproape vindecat. Potrivit ziarului citat, medicii au confirmat că ea nu mai are tumori în organism. Fox, care acum lucrează în marketing, a lansat un site pentru a-i încuraja şi pe alţii să preia controlul asupra sănătăţii lor.

"Mi-am schimbat complet viziunea asupra vieţii. În loc să trăiesc pentru petreceri şi pentru weekenduri sau să muncesc şi să fac acelaşi lucru mereu, mi-am schimbat toată optica. Am decis să trăiesc pentru mine şi să iubesc viaţa aşa cum e.
Pare ceva departe de normal, dar este singurul mod în care pot trăi şi a mers. Am aruncat tot ce era toxic şi am devenit atât de recunoscătoare vieţii"
, a spus ea pentru Daily Mail.

"Am scăpat de tumori oprindu-le şi înfometându-le, cu ajutorul ştiinţei pure a mâncării. Cu ananas, kiwi, papaya - am aflat că bromelaina conţine o proteină care combate cancerul. Produsele animale conţin o proteină care hrăneşte cancerul, iar când mâncam carne corpul meu nu se putea curăţa, pentru că toată energia era consumată pentru digestia mâncării. Dar dacă mâncam o cantitate mare de fructe la fiecare masă, distrugeam cancerul, iar în şase luni boala a dispărut", a explicat ea, precizând că nu mai are tumori în organism.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod