Dosar Eva. Maria Putin, fiica prigonită a "țarului" de la Kremlin

Vladimir Vlamirovici, Liudmila, Maria şi Ekaterina: o amintire dragă din vremurile în care erau inseparabili


Putin însuşi evită să dea detalii despre familia lui. "Totul e bine, atât în viaţa lor, cât şi profesional", a răspuns el sec la o întrebare a presei despre acest subiect.

298de pasageri au murit după ce zborul MH 17 a fost doborît în Ucraina
Chiar şi naşul Mariei, Serghei Roldugin, director artistic al Operei din Sankt Petersburg, refuză să vorbească despre ea.
"Se teme să vorbească despre aceste lucruri, pentru că nu ştie dacă domnul Putin ar fi încântat de asta", a spus o sursă.

Hubert Seipel, un regizor german de film documentar, care s-a bucurat de un acces fără precedent, timp de un an, la Putin, pentru producţia "Ich, Putin"/"Eu, Putin", a rămas în ceaţă când a îndrăznit să-l întrebe dacă va putea vreodată să-i cunoască familia. "E o întrebare puţin înşelătoare. E foarte sensibilă şi i-am promis că nu o voi expune prea mult.
Dar ei există. Primesc telefoane. Sunt disponibili"
, i-a spus Putin.

Dincolo de jocul rece pe care Putin îl face cu adversarii săi politici, e limpede că el preferă să nu-şi expună familia, pentru a nu-şi creea o vulnerabilitate în sistemul său impenetrabil. Cu cât lumea ştie mai puţine despre el, cu atât Vladimir Vladimirovici Putin poate surprinde mai uşor lumea. E un joc care se poate termina oricum, iar fetele lui trebuie să fie ferite de orice riscuri.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod