Dosar Eva. Maria Putin, fiica prigonită a "țarului" de la Kremlin

Deşi s-a scris că această tânără ar fi fiica cea mare a lui Putin, surse din Rusia susţin că e un model din Puerto Rico


Maria Putin, care își împarte timpul între Rusia și Olanda, este necunoscută pentru poporul rus. Nici măcar singurele două fotografii în care apare ea nu sunt autentificate; se spune că într-una dintre acestea apare de fapt un fotomodel din America Centrală, scrie Daily Mail. "Asta nu e fata lui Putin, e un model din Puerto Rico, Wilmadilis <<Uma>> Blasini Purez", a scris cineva pe un site ucrainean care publicase imaginea.

"Asta e propagandă pură ucraineană", a declarat un editor foto moscovit care susține că în poză nu este fiica lui Putin și că scopul acestei stratageme este atragerea tinerei în acest conflict.

Totul e bine, atât în viaţa lor, cât şi profesionalVladimir Putin
Komsomolskaia Pravda, o publicaţie pro-Putin, a confirmat, într-un articol despre posibila expulzare din Olanda a Mariei, că nu există nicio imagine oficială a ei.

Identitatea tinerei rămâne dificil de verificat, câtă vreme Kremlinul nu oferă niciun detaliu despre viața privată a lui Putin, cu excepția unor instantanee vechi din trecutul familiei sale, continuând astfel stilul sovietic de păstrare a secretului asupra familiilor liderilor ruşi, cu excepţia notabilă a lui Mihail Gorbaciov.

În încercarea de a elimina acest tabu, un ziar din Moscova, Sobesednik, a solicitat, în 2011, opinia unui "expert medical".

Acesta a încercat să determine cine este Maria şi cine este Ekaterina în imaginile recente, comparându-le cu fotografiile din copilărie. "La vârsta adultă, caracteristicile feţei se schimbă în proporţii şi e dificil de prezis cum anume va avea loc acest proces", a explicat expertul, care a refuzat să dea curs cererii, spunând că astfel de procedee sunt o şarlatanie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod