Dosar Eva. Maria Putin, fiica prigonită a "țarului" de la Kremlin

Amintire din copilărie: cele două fiice ale lui Putin, Maria şi Ekaterina


În acest joc complicat intră și soarta Mariei Putin, fiica cea mare a președintelui rus. Ca și sora sa, Ekaterina (28 de ani), tânăra în vârstă de 29 de ani a crescut, cu multă discreție, în umbra puternicului ei tată.

El e convins că orice persoană, orice ar face, trebuie să aibă un teritoriu interzis altcuiva. Familia lui este un astfel de teritoriuDmitri Peskov, purtător de cuvânt
Ziarul rusesc Pradva susţine că Maria a urmat şi cursurile Universităţii de Stat din St.
Petersburg, secţia de geologie şi biologie. Presa rusă nu a obținut niciodată măcar o fotografie cu cele două fiice pe care Vladimir Putin le are cu fosta lui soție, Liudmila, de care a divorțat în luna aprilie, după 30 de ani de căsnicie. De asemenea, nu a fost dat publicităţii niciun portret de familie. Publicaţia britanică The Sunday Times a publicat totuşi o imagine cu Maria şi părinţii ei.

Putin a declarat într-o emisiune TV din Rusia că este mândru de ambele sale fiice, care "au combinat munca şi educaţia".
Despre fata cea mică a preşedintelui rus, Ekaterina, se vorbeşte că este căsătorită cu fiul unui amiral sud-coreean, dar acest lucru e greu de dovedit, câtă vreme viaţa ei rămâne învăluită în mister.

Maria Putin a reapărut în atenția presei internaționale în această săptămână, după ce primarul oraşului olandez Hilversum, a cerut expulzarea ei din Olanda, în urma prăbuşirii avionului malaysian în Ucraina, doborât probabil de o rachetă a rebelilor proruşi.
Ulterior, primarul Pieter Broertjes şi-a cerut scuze pentru aceste comentarii, afirmând că cerinţa sa "nu a fost înţeleaptă", dar a venit "din sentimentul de neputinţă".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod