Dosar Eva. Maria Putin, fiica prigonită a "țarului" de la Kremlin

În acest imobil ar deţine Maria Putin un penthouse cu două etaje


Maria, cunoscută drept Maşa, s-a născut la Leningrad, astăzi Sankt Petersburg, la 28 aprilie 1985 şi a fost botezată după numele mamei lui Putin. Copilăria ei a urmat traseul profesional al tatălui său, care a operat la început ca spion KGB în fosta Germanie de Est. După prăbuşirea URSS, când s-a întors în Rusia, Putin a luat-o de jos: rămas fără slujbă, el a început să lucreze ca şofer, apoi a reuşit să-şi găsească un loc pe lângă fostul său profesor de Drept, Anatoli Sobceav, ajuns primar al oraşului.
Putin a avansat apoi în organigrama guvernului din Sankt Petersburg, iar fiicele sale au urmat cursurile unei şcoli germane de elită din Rusia.

În 1996, când s-au mutat la Moscova, Maria avea 11 ani şi a fost înscrisă de tatăl ei la Friedrich Haass German International School.

Drag popor olandez! Dacă vreţi să o vizitaţi pe fiica lui Putin, (aceasta este) adresamesajul postat pe Twitter de activist
Când Vladimir Putin a trecut la conducerea serviciului secret FSB (fostul KGB) şi era pe cale să devină prim-ministru, fetele au fost mutate de la şcoala internaţională şi educate acasă, din raţiuni de securitate, scrie Daily Mail. "Avem teme multe chiar şi acum, când învăţăm acasă", se plângea Maria într-una din rarele ei declaraţii pentru presă.
În 2000, ea îşi dorea să studieze managementul, iar Ekaterina, căreia i se mai spune Katia sau Katerina, dorea să devină designer de mobilier.
Amândouă au urmat cursurile Universităţii din St. Petersburg, acolo unde a absolvit şi tatăl lor. Katia a terminat Studii Orientale, Maria a studiat biologia.

Potrivit unui purtător de cuvânt, Putin a impus un sistem închis în privinţa informaţiilor despre fiicele sale, chiar dacă una dintre ele trăieşte într-o ţară NATO încă dinainte ca el să se lanseze în retorica antivestică. "Da, suntem într-un sistem mai închis, dar în general oricine ştie care e familia lui, toată lumea ştie că el s-a despărţit de Liudmila", a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov, citat de Daily Mail.

"Ştiţi când e important pentru un politician să vorbească despre familia lui? Când candidează în alegeri şi oamenii n-au habar ce fel de om este.

Aşa că foloseşte fiecare armă pe care o are pentru a-i face pe oameni să-l voteze, la modul <<uită-te la mine, ăsta-s eu, asta e familia mea, votează-mă>>. Putin e foarte cunoscut printre alegători, iar cine votează pentru el nu are nevoie să i se spună altceva despre el. El e convins că orice persoană, orice ar face, trebuie să aibă un teritoriu interzis altcuiva. Familia lui este un astfel de teritoriu", a explicat oficialul.

Peskov a negat în trecut că Maria trăieşte în Olanda şi că tatăl ei o vizitează acolo. "Informaţia nu este adevărată", a spus el pe 13 aprilie, după ce agenţia Interfax a anunţat că Putin, aflat într-o vizită în "Ţara lalelelor", ar putea să-şi modifice traseul pentru a face o oprire la Voorschoten.
Peskov a negat şi că Maria ar avea un prieten olandez.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod