A murit Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy

Hugh şi-a trăit viaţa aşa cum i-a plăcut, înconjurat mereu de femei frumoase


Hefner a condus Playboy din vilele sale elaborate, mai întâi din Chicago, apoi din Los Angeles, şi a devenit un simbol controversat al stilului de viaţă pe care îl promova.

Decenii la rând, îmbrăcat în pijamale de mătase, fumând pipă, el a fost centrul unei petreceri constante cu celebrităţi şi modele Playboy.

Din propriile sale povestiri, Hefner a întreţinut relaţii sexuale cu peste 1.000 de femei, dintre care multe au pozat în revista sa.

Pe parcursul anilor ’60, Hefner a părăsit Chicago numai de câteva ori.

La începutul anilor ’70, el a cumpărat o a doua vilă, la Los Angeles. El a călătorit între locuinţele sale la bordul unui avion privat, "The Big Bunny", pe coada căruia era pictat iepuraşul Playboy.

Hefner a găzduit show-ul de televiziune "Playboy After Dark", în ani 1960 a deschis un lanţ de cluburi în toată lumea, unde chelneriţele purtau costume sumare, cu urechi de iepuraş şi cozi pufoase.

În secolul al XXI-lea, s-a întors la televiziune cu reality show-ul "The Girls Next Door", împreună cu trei iubite ale sale din vila Playboy din Los Angeles.

În 2001, NBC a lansat serialul "The Playboy Club", care nu s-a bucurat, însă, de succes şi care a fost anulat după numai trei episoade.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod