Soluţia ingenioasă pentru pisicile care vor să stea în braţele stăpânilor

Un motan roşcat în vârstă de 12 ani stătea doar în braţele unui bărbat care avea grijă de el în adăpostul de animale. De voie, de nevoie, omul a găsit o soluţie pentru asta.
Dougie e un motan bătrânel, dar cu suflet de pisoi. A ajuns la un adăpost de animale din Westbrook, Maine (SUA), unde angajaţii au descoperit că are o personalitate deosebită şi îi place să-şi petreacă timpul cu oamenii. "Este incredibil de sociabil şi caută mereu să fie în preajma oamenilor şi a celorlalte animale", a declarat Jeana Roth, directoarea serviciului de adopţii de la adăpostul Animal Refuge League of Greater Portland, pentru site-ul de specialitate Love Meow.

Dougie cerşeşte atenţie 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7 şi nu acceptă niciun refuz.
E pur şi simplu dependent de oameni. "Dacă nu-l iei în braţe, mieunatul lui poate fi auzit din alte galaxii", a dezvăluit Roth.

Angajaţii adăpostului erau fericiţi să-l ia în braţe şi să-l mângâie, însă asta îi împiedica să-şi vadă de serviciul lor. Aşa că Robert Weimer şi echipa sa au venit cu o idee creativă pentru a-l mulţumi pe Dougie: l-au pus într-un marsupiu pentru bebeluşi şi toată lumea a fost mulţumită: "Dougie l-a îndrăgit imediat", a explicat bărbatul.
"Marsupiul pentru bebeluşi ne permite să-l ţinem pe Dougie la piept şi să-l mângâiem, dar avem şi libertatea de a-i ajuta pe vizitatori şi pe cei care vor să adopte animale", a mai spus el.

Angajaţii centrului au postat pe reţelele de socializare imagini cu motanul în marsupiu, iar acesta şi-a găsit repede o casă nouă. Când Ash Perkins a văzut fotografiile, a ştiut imediat că trebuie să-l cunoască pe roşcatul răsfăţat. "A început să toarcă şi m-a pupat.
Am ştiut că vrea să meargă cu mine"
, a povestit femeia. "M-am întors a doua zi ca să-l iau acasă şi asta a fost tot! Acum am grijă să-i dau pastilele şi să îi dau să mănânce şi îl strâng toată ziua în braţe! Are şi o pisică aici, Jax, cu care s-a împrietenit repede. S-a acomodat foarte bine!", a adăugat ea.

"Pisicile bătrâne au nevoie de dragoste la fel ca cele tinere, au nevoie de ajutorul nostru. Dougie suferă de sindromul colonului iritabil şi ia zilnic pastile, dar sincer asta nu este o problemă greu de rezolvat.
Am descoperit că Dougie a stat luni de zile la adăpost şi avea nevoie de o casă şi de un om, de un culcuş în care să doarmă în fiecare noapte. Mă simt norocoasă că sunt stăpâna lui. Azi-noapte, când încercam să dorm, s-a apucat să mă lingă pe nas. E uimitor!"
, a mai spus Ash Perkins.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod