Camera digitala compacta BenQ DSC X800

BenQ a lansat in data de 24 martie cea mai compacta camera digitala de 8 megapixeli din lume, BenQ DSC X800, cu o grosime de numai 9.8 mm.

BenQ a lansat in data de 24 martie cea mai compacta camera digitala de 8 megapixeli din lume, BenQ DSC X800, cu o grosime de numai 9.8 mm. Acest produs se constituie intr-un adevarat player multimedia portabil, deoarece face posibila vizualizarea inregistrarilor video in format MPEG 4, ascultarea de melodii in format MP3, dar si inregistrari audio (activand modul voice recorder).

Cand utilizatorul doreste schimbarea modului de functionare din camera foto digitala in player multimedia, culoarea butoanelor se schimba din albastru in rosu, pentru o operare facila. Utilizarea se face foarte usor si datorita faptului ca produsul este "localizat", avand meniul in limba romana.

Utilizatorii pot vizualiza inregistrarile video favorite in format MPEG-4 sau pot asculta muzica preferata cu ajutorul castilor.

Utilizarea aparatului ca reportofon se face foarte simplu, activand modul voice recorder. BenQ X800 inregistreaza video in format MPEG 4, cu 30 de cadre pe secunda la o rezolutie VGA de 640 x 480, pentru o transmisie video/audio de calitate. Produsul este conceput pentru a functiona perfect chiar si in mediile slab luminate, cu o sensibilitate foarte inalta de pana la ISO 4000, astfel incat imaginile sa fie captate in mediul lor natural de iluminare, fara a fi necesara folosirea blit-ului.

Produsul se distinge printr-un ecran LCD LTPS luminos cu diagonala de 3" (7,62 cm) si un obiectiv de tip prisma, care este incorporat in totalitate in carcasa camerei, realizand astfel cel mai compact design posibil.

Atunci cand se efectueaza zoom-ul intr-o imagine, toate miscarile lentilelor au loc in interiorul camerei. In plus, BenQ X800 poate capta obiecte apropiate datorita functiei sale de fotografiere micro de la numai 1 cm.

BenQ X800 este dotat cu un mod de captare unic S.S.F. (Super Shake Free). Daca se produce o miscare in timp ce se realizeaza fotografiile, modul S.S.F. va ajuta la eliminarea distorsiunilor nedorite. De asemenea, camera este prevazuta cu functia Auto Face Tracking, ce poate auto-focaliza pana la noua figuri.

Echipata cu Z-Lighting si Wize Zoom, BenQ X800 asigura imagini de inalta calitate realizate fie in medii intunecate sau de la distanta mare.

Datorita tehnologiei patentate Z-lighting, utilizatorii pot ajusta luminozitatea si balansul fotografiilor, in modul playback. Wise Zoom le ofera utilizatorilor un efect de zoom de 30x la rezolutia VGA atunci cand se focalizeaza la o anumita distanta.

BenQ X800 este compatibila atat cu formatul 4:3 cat si 16:9, permitandu-le utilizatorilor sa vizioneze fotografiile pe orice tip de display. Beneficiind de 29 moduri de fotografiere (snow, fireworks, building, food, museum, candle light, party, text, child, sunset, flower, pet etc.). BenQ X800 permite surprinderea imaginilor simplu si rapid.

Camera poate stoca inregistrarile audio/video pe un card de memorie MicroSD, compatibil SDHC, cu o capacitate pana la 4GB.

Camera se evidentiaza si printr-un design deosebit, cu o parte mata, din otel, care acopera carcasa lucioasa.

In variante de culoare negru sau rosu, carcasa are un finisaj aparte, care da o nota de eleganta camerei.

BenQ X800 este disponibila din luna aprilie, la un pret de vanzare estimat de 699 lei. In luna aprilie, acest produs se va comercializa in exclusivitate la www.marketonline.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod