Actioneaza inainte de aparitia fracturilor osteoporotice!

Testari gratuite "6 luni pot schimba viata. Tocmai de aceea, pacientii cu osteoporoza au nevoie de un tratament care sa ofere protectie anti-fractura cat mai rapid si pentru tot scheletul (vertebral, non-vertebral si sold)" declara Marius Albulescu, Medical Advisor sanofi-aventis, companie care sprijina persoanele cu risc de osteoporoza si le incurajeaza sa mearga la medic pentru a depista boala cat mai devreme. "Sustinem o parte din terapia si diagnosticarea osteoporozei. Avem de ani de zile si vom avea in continuare in farmacii si cabinete medicale noua osteodensitometre pentru testari gratuite de osteoporoza.
In luna octombrie, aparatele vor fi in Bucuresti, Campulung Moldovenesc, Roman si Iasi. Sprijinul nostru este chiar mai mare pentru cei depistati cu osteoporoza – compensam financiar 100% testul DEXA si uneori oferim gratuit si parte din terapie".


"2009 va fi al doilea an cand de Ziua Internationala a Osteoporozei se face o "chemare la actiune" cu scopul de a mobiliza puterea milioanelor de votanti, platitori de taxe si cetateni preocupati de imbunatatirea politicilor sanitare in sistemele guvernamentale si private din toata lumea", declara dr.
Catalin Codreanu, presedintele Ligii Romane contra Reumatismului.

Atentia va fi indreptata catre FRAX – un instrument de evaluare a riscului de fractura osteoporotica. FRAX estimeaza probabilitatea de a suferi in urmatorii zece ani o fractura de sold sau o fractura osteoporotica majora (coloana vertebrala, antebrat, sold sau umar). Instrumentul FRAX este aplicabil prin computer si este disponibil gratuit pe http://www.shef.ac.uk/FRAX.

Pe 20 octombrie se sarbatoreste Ziua Mondiala a Osteoporozei.
Cu aceasta ocazie medicii ortopezi, reumatologi si endocrinologi vor trage un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta osteoporoza.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioan pe 26 Nov 2009, 18:50
    Tratament naturist ciocuri la coloana!

    Va rog am nevoie de un tratament naturist pentru ciocuri la coloana cervicala! Va multumesc! va rog trimiteti mesaj pt ambele tratamente (Tratament naturist ciocuri la coloana!...Tratament naturist osteopenie.....)la acest mail :marius_v2006@yahoo.com

    0
    0

  • Maria pe 26 Nov 2009, 18:47
    Tratament naturist osteopenie....

    ma puteti ajuta cu un tratament naturist pentru osteopenie! Va multumesc!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod