Fii sanatoasa de Craciun!

Cum sa previi stresul

Mai ai de cumparat ultimele cadouri, sa gatesti sarmalutele si friptura, asa ca poti fi destul de stresata. Si asta se va intampla inainte de a ajunge la petreceri si la intalnirile de familie. Ca sa eviti stresul, iata cateva trucuri.

Fii realista cand e vorba de Craciun

Este usor sa te astepti la lucruri frumoase si sa iti inchipui ca totul trebuie sa fie perfect de Craciun. Nu va fi insa sfarsitul lumii daca friptura nu va fi pregatita dupa reteta bunicii sau daca instalatia de pom cedeaza.

Nu uita: Craciunul este doar o zi pe an.
Cumparaturile si toate pregatirile se fac toate in spiritul Craciunului. Si ca orice zi a anului, se poate intampla ca nici cea de Craciun sa nu fie perfecta.

Parfumurile antistres

Parfumurile, florile si alte uleiuri antistres te pot ajuta sa terelaxezi. Fie ca ai sa aprinzi in toata casa betisoare parfumate, fie ca ai sa folosesti parfumuri de aromoterapie, toate vor avea efcetul scontat: te vor scapa de stres.

Cum sa previi indigestia

Este sezonul meselor mereu intinse si iti este greu as rezisti tuturor bunatatilor. In perioada Craciunului, toata lumea uita de diete si regimuri si se infrupta din bucate.
Poate de aceea luna decembrie este luna indigestiilor. Trebuie sa exite insa o solutie si pentru aceasta problema, nu?

Bea multe ceaiuri zilnic

Ceaiurile te pot ajuta sa eviti neplacuta indigestie. Si trebuie sa tii cont de problemele de sanatate pe care le ai. Daca ai probleme cu ficatul care se poate revolta in urma meselor copioase, bea ceai de galbenele. Daca nu ai o anumita problema de sanatate, atunci bea orice ceai, mai putin cel de tei si cel de menta care nu te ajuta cu indigestia. Poti sa bei atat inainte de a te aseza la masa, dar si dupa, atat timp cat nu trec mai mult de doua ore dupa ce ai mancat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod