Retete de sarbatoare pentru persoanele cardiace

Supa de pui cu taitei si marar (9 portii) Ingrediente
10 cesti supa de pui
3 morcovi medii, curatati si feliati
1 radacina de telina taiata marunt
3 linguri de ghimbir proaspat tocat
6 catei de usturoi taiati marunt
3 cesti de fidea cu ou sau paste (dupa preferinta)
4 cesti (aprox. 450 gr) piept de pui fiert si taiat cubulete
3 linguri de marar proaspat maruntit
1 lingura zeama de lamaie


Mod de preparare

  • se fierbe supa de pui, dupa care se adaufa morcovii, telina, ghimbirul si usturoiul;
  • se fierb toate la foc mediu si fara capac pana ce legumele se inmoaie usor, aproximativ 20 de minute;
  • se completeaza cu taiteii si bucatile de pui, lasandu-se la fiert inca 8-10 minute pana se fac taiteii;
  • presara la final mararul maruntit si zeama de lamaie (dupa gust).

Informatii nutritionale (per portie): 191 calorii; 4 g grasimi (2 g grasimi saturate si 1 g monosaturate); 64 mg colesterol; 14 g carbohidrati; 24 g proteine; 1 g fibre; 182 mg sodiu; 50% din necesarul zil  dddnic de vitamina A.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • firuta pe 6 Apr 2009, 13:49
    miel la cuptor cu sos de menta

    mielul nu se recomanda deloc la cardiaci le face rau

    0
    0

  • Gabi S. pe 1 Apr 2009, 14:36
    Super

    Este super buna!

    0
    0

  • nutaturda pe 31 Ian 2009, 17:55
    supa

    Foarte buna am facut si eu dar fara ghimbir, alta planta cu gust similar nu avem?

    0
    0

  • kovacs elena pe 22 Apr 2008, 21:02
    Prof

    Foarte buna si gustoasa !

    0
    0

  • kovacs elena pe 22 Apr 2008, 20:59
    Prof

    Unde gasesc menta acum ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod