Cum s-au imbracat vedetele la gala MTV Movie 2010?

Parca lipsite de stralucirea din anii trecuti, cu tinute ieftine, deloc potrivite pentru un eveniment de asemenea amploare, vedetele de la Hollywood s-au afisat duminica seara, in Los Angeles, la Gala MTV Movie Awards 2010.
Parca lipsite de stralucirea din anii trecuti, cu tinute ieftine, deloc potrivite pentru un eveniment de asemenea amploare, vedetele de la Hollywood s-au afisat duminica seara, in Los Angeles, la Gala MTV Movie Awards 2010.

Daca staruri precum Christina Aguillera sau Scarlett Johansson s-au prezentat relativ decent, altele au reusit sa surprinda negativ.

Si, pentru ca tot vorbeam despre Christina Aguillera, trebuie sa remarcam outfit-ul rock pe care l-a prezentat la festivitate.

Nu putem sa nu observam ca pe langa duritatea data de stilul piesei vestimentare alese, Aguillera emana sexualitate: rochie cu paiete si... lanturi si platforme.

Despre Katy Perry nu stiu ce sa zic, parca o da din rau in mai rau sau poate chiar este o strategie de marketing la care se munceste foarte mult. De data aceasta, starleta s-a evidentiat printr-o vestimentatie sumara pe care au fost aplicate strategic paietele care au acoperit zonele... delicate. Creatia stralucitoare semnata de Zuhair Murad a fost "acompaniata" de peruca neon si de o manichiura... galbena.



Pentru Sandra Bullock aceasta a fost prima iesire dupa scandalul in care a fost implicata cu sotul ei, iar ecourile au fost pozitive. Invitata ca sa-si ridice premiul MTV Generation Award, Bullock a fost toata numai un zambet. Iar rochia neagra, mini, semnata de Christian Louboutin, i-a descoperit picioarele perfecte.



Kristen Steward si franciza "Amurg/Twilight" au fost in centrul atentiei in seara de duminica. Daca pelicula si-a adjudecat o mare parte dintre premii, despre protagonista nu putem sa spunem ca a bifat mare lucru la capitolul stil. Ea a ales o creatie Dolce & Gabanna, poate ca una dintre cele mai slabe creatii ale casei, in care combinatia auriu - argintiu nu a facut decat sa dea impresia unei tinute extrem de... ieftine.



Vanessa Hudgens si Zac Efron s-au completat reciproc. Daca Zac a bifat la capitolul premii - Cel mai bun actor in "17 Again" - Vanessa a atras toate privirile pe covorul rosu, stralucind in rochia alba, babydoll, creata de Jenny Packham.



Asa cum spuneam si la inceput, Scarlett Johansson a fost de acolo. Desi nu a ales o tinuta care sa-i ravaseasca pe cei din jur, Johansson a fost o prezenta... "curata" din punct de vedere vestimentar, alegand o rochie Dolce & Gabanna de culoarea smaraldului. Prospetimea tinutei a fost completata si de parul blond, aranjat lejer.



Multa stralucire, multe paiete in cazul actritei Audrina Patridge. Starul din "The Hills" a fost "argintata" din cap pana in picioare. O tinuta indrazneata... (poza pe pagina 2)
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • antux pe 11 Iul 2010, 19:49
    mdea

    Cand vrei sa fii cea mai cea, o dai in bara! ce mox are Katy Perry! cea mai faina e Vanessa.

    0
    0

  • Flori pe 8 Iun 2010, 15:32
    tinutele

    Imi place foart mult stilul Sandrei Bullock

    0
    0

  • YasmY pe 8 Iun 2010, 13:02
    WOOOW

    I mi place la nebuniela nebunie Audrina Patridge, desi nu mai auzisem de ea pana acum. Pe langa faptul ca este frumoasa, are si o tinuta magnifica. De altfel, dupa Audrina, imi place mult si Julianne Hough, desi, nici de ea nu mai auzisem pana acum! Are niste ochi frumosi si o tinuta lejera si nu foarte sofisticata. Simple si modeste amandoua starlete!!!

    0
    0

  • anca pe 8 Iun 2010, 11:49
    tinutele

    mie imi place foarte tare jessica biel dar aici chiar nu e bine imbracata deloc...:( vanessa arata superb in rochia ei alba.

    0
    0

  • alexandra pe 8 Iun 2010, 11:33
    tinute

    Julianne Hough are plic cu animal print??? unde-l tine ascuns, pentru ca ceea ce vedem noi nu e niciun animal print!

    0
    0

  • Lina pe 7 Iun 2010, 22:54
    ok

    mie imi place rochita Vanessei.Zac e varza.

    0
    0

  • Doina pe 7 Iun 2010, 18:39
    bho

    Sa mergi la o nunta la noi ka tot mai frumos shi mai stilat se imbraka... Am impresia ca la ei doar numele desingerului valoreaza in rest e varza...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod