Madonna, mândră de fiul ei: Vedeta a postat un video în care adolescentul defilează prin casă, purtând o rochie din mătase

David Banda, fiul Madonnei, a preluat din stilul și încrederea mamei sale adoptive.
Vedeta a postat pe rețelele de socializare un video în care băiatul în vârstă de 15 ani defilează cu încredere prin locuința lor, purtând o rochie din mătase a casei de modă Mae Couture.

Starul pop l-a filmat pe fiul său în timp ce defilează prin casă ca și cum ar fi pe cat-walk, pe melodia „The Power” - Snap!. Madonna a adăugat mesajul: „Încrederea este totul!”

Băiatul a asortat rochia din mătase cu o pereche de ochelari de soare și pantofi sport albi.


La finalul filmulețului, acesta se declară încântat de rochie, spunând că este confortabilă și îi oferă o senzație de libertate.

Madonna, în vârstă de 62 de ani, l-a adoptat pe David din Malawi în anul 2006, când acesta avea 13 luni.

La vremea aceea, vedeta era căsătorită cu regizorul Guy Ritchie, iar adopția a atras controverse.
Potrivit legii din Malawi, părinții care adoptă un copil trebuie să locuiască în țara est-africană cel puțin un an înainte de adopție.

Madonna a mai adoptat alți trei copii din Malawi - pe Chifundo Mercy, în anul 2009, și gemenele Estere și Stella, în 2017.

Vedeta are și doi copii biologici - Lourdes Leon, în vârstă de 24 de ani, și Rocco Ritchie, de 20 de ani.

Ea postează frecvent pe rețelele de socializare imagini cu familia sa și filmulețe în care își încurajează copiii și se mândrește cu realizările lor.
Pasionat de dans, pian și chitară, David apare adesea în postările mamei sale. Aceasta a publicat un video de trei minute cu ocazia zilei de naștere a adolescentului, în care îi transmite un mesaj emoționant fiului său: „Cât de minunată este viața pentru că tu ești pe lume!”

Într-un interviu din 2019, Madonna a declarat pentru Vogue UK că dintre toți copiii ei, simte că are cele mai multe lucruri în comun cu David.

„Mai mult decât orice, este hotărât și concentrat.
Sunt sigură că a moștenit asta de la mine. Este cel cu care am cele mai multe lucruri în comun. Simt că el mă înțelege; are mai mult din ADN-ul meu decât oricare alt copil al meu”, a declarat artista.

Luna trecută, Madonna împreună cu iubitul său, Ahlamalik Williams, în vârstă de 27 de ani, și-au făcut apariția împreună cu ceilalți copii ai vedetei la un meci de fotbal în care a jucat David.

Madonna și Williams, care este cu 35 de ani mai tânăr decât ea, au o relație de doi ani. Dansatorul a început să lucreze pentru starul pop în 2015, în cadrul turneului Rebel Heart Tour.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod